
Την διεθνή Ημέρα της Γυναίκας πιο γιορτάζεται σήμερα 8 Μαρτίου, τίμησε με πρωτοβουλίες της υπέρ των γυναικών η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνας Τραυλού.
Η «καπετάνισσα» της Neptune Lines τόνισε ιδιαίτερα σε δήλωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δέσμευση της εταιρείας στην σφυρηλάτηση της ισότητας των γυναικών.
ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ: 100 Υποτροφίες για σπουδές-Στηρίζει τη νέα γενιά
Αναλυτικότερα όπως αναφέρει στην ανάρτηση της η Neptune Lines, «σήμερα γιορτάζουμε, την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, μια παγκόσμια ημέρα που γιορτάζει τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών, αναφέρει η Neptune Lines σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ευκαιρία της ημέρας, η Neptune Lines, ένωσε τις δυνάμεις της για άλλη μια φορά με την οργάνωση Women On Top, ένα οργανισμό για την επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία και πραγματοποίησε ένα εργαστήριο αποκλειστικά για τους γυναίκες υπαλλήλους της. Αυτή τη φορά το εργαστήριο επικεντρώθηκε στην αυτοπεποίθηση, ένα θέμα που αφορά ιδιαίτερα την πλειοψηφία των γυναικών που εργάζονται, παγκοσμίως.

Η κουλτούρα της εταιρείας
Στη Neptune Lines, ποικιλομορφία ισότητα και ενσωμάτωση είναι τρεις έννοιες που αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, υποστηρίζονται ενεργά μέσω σχετικών πρωτοβουλιών της εταιρείας. Είμαστε περήφανοι και εκτιμούμε τα μέλη των γυναικών μας επί του σκάφους και στην ξηρά, που δίνουν την καλύτερη μέρα και την αλλαγή της οδήγησης στην εταιρεία μας, αναφέρεται στην ανάρτηση».
Επίσης η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Neptune Lines Μελίνα Τραυλού δήλωσε: «Η σφυρηλάτηση της ισότητας των γυναικών είναι ένα ορόσημο για την κουλτούρα της Neptune Lines. Με τα χρόνια, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας, την αγορά και την κοινότητα. Ενεργούμε και συνεργαζόμαστε για να αγκαλιάσουμε την ισότητα».


Latest News

Έρευνα για τον θάνατο ναυτικού στο λιμάνι της Πάτρας
Για τον σκοπό αυτό μεταβαίνει στην Πάτρα, κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων (ΕΛΥΔΝΑ), προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια του συμβάντος

Η μεγάλη ανατροπή στην κορυφή των λιμανιών της Ευρώπης -Η θέση του Πειραιά
Ο Πειραιάς ανακάμπτει από την αναστάτωση που έφεραν τα γεγονότα στην Ερυθρά Θάλασσα

Με έξι κρουαζιερόπλοια η MSC Cruises στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025
Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στις δραστηριότητες της MSC Cruises στην Ανατολική Μεσόγειο

Κικίλιας: Μειώσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την 1η Μαΐου
Η αγορά είναι ελεύθερη, υπάρχει ανταγωνισμός και αναλόγως οι ακτοπλοϊκές εταιρείες τη ρυθμίζουν, είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας

Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά - Τι αποφάσισε η ΠΝΟ
Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε την συμμετοχή της στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία την Πρωτομαγιά

Συνεργασία ΕΤΕπ-Υπερταμείου για τα ελληνικά λιμάνια και την Κλιματική Αλλαγή
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Συμβουλευτική Υπηρεσία της ΕΤΕπ θα υποστηρίξει τις αντίστοιχες λιμενικές αρχές στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Την κινεζική ναυτιλιακή κυριαρχία «σημαδεύουν» τα τέλη Τραμπ
Τα τέλη Τραμπ μπορει να οδηγήσουν σε αλλαγές ή σε νέες μορφές ιδιοκτησίας τις ναυτιλιακές εταιρείες προκειμένου να προσαρμοστούν

Ποιοι θα πληγούν περισσότερο από τους δασμούς - Οι χρεώσεις στη ναυτιλία
Χαμένες οι ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τα πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων

Αναπτυξιακό σχέδιο για το λιμάνι του Βόλου - Τι μελετά η κυβέρνηση
Εκσυγχρονισμός με «μοντέλο Αλεξανδρούπολης» μετά την απόφαση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός πώλησης του 67% των μετοχών

«Ολική επαναφορά» για τον ΣΕΠ - Αύξηση στη διακίνηση containers μετά από 4 αρνητικά τρίμηνα
Το πρώτο θετικό τρίμηνο στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων για τον ΣΕΠ μετά από τέσσερα αρνητικά τρίμηνα