Το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου Domes Noruz Kassandra, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του brand στη Χαλκιδική στη Βόρεια Ελλάδα, ανακοίνωσε η Domes Resorts.

Η ανακοίνωση του νέου Domes Noruz Kassandra συμπληρώνει τα τελευταία νέα του oμίλου, όπως η επέκταση στο νησί της Μήλου με την προσθήκη του Domes White Coast Milos, παράλληλα με τις ολοκληρωμένες ανακαινίσεις του ξενοδοχείου Domes Miramare στην Κέρκυρα και του Domes Lake Algarve στην Πορτογαλία. Νέα ανοίγματα θα ανακοινωθούν σύντομα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ η Domes σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση στην Ευρώπη.

Ο Δρ Γιώργος Π. Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Domes, δήλωσε: «Το Domes Noruz Kassandra επεκτείνει το brand μας Domes Noruz, ακολουθώντας τα επιτυχημένα βήματα του Domes Noruz Chania στην Κρήτη. Το Noruz αποτελεί το πιο ζωντανό και κοσμοπολίτικο concept μας. Πρόκειται για ένα brand που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, σε διεθνείς trendsetters που αναζητούν μια ισορροπία μεταξύ χαλαρών διακοπών και διασκέδασης – μια πραγματικά μοναδική ολιστική προσέγγιση».

Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο της Domes Resorts, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Μήλο, Μύκονο καθώς και στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Το Domes Noruz Kassandra που πρόκειται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2023, βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση προσομοιάζει με ένα «beach club με δωμάτια». Το ξενοδοχείο αποτελείται από 182 δωμάτια και σουίτες και μια μεγάλη πισίνα πολύ κοντά  στην παραλία, όπου βρίσκονται αντίστοιχα το beach club και το μπαρ.

Το Domes Noruz Kassandra περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηριστικό concept Haute Living Selection της Domes, το οποίο αποτελεί ένα exclusive lounge για τους Haute Living πελάτες, που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη κατηγορία δωματίων.

Το κομμάτι της εστίασης περιλαμβάνει το επώνυμο εστιατόριο Gustatio της Domes, το οποίο προσφέρει ένα μπουφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης περιλαμβάνεται το Raw Bar, ένα μπαρ με cocktails και σαμπάνια, που σερβίρει raw finger foods, όπως cured ceviche, ταρτάρ και όστρακα. Στην παραλία βρίσκεται το Πίτα Canteen, που προσφέρει BBQ με παραδοσιακές ελληνικές αγαπημένες γεύσεις.

Παράλληλα, το ανοιχτό γυμναστήριο προσφέρει στους επισκέπτες μια αναζωογονητική εμπειρία όπου το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα συναντιόνται. Δύο ευρύχωρες σουίτες Spa έχουν δημιουργηθεί για να φιλοξενούν θεραπείες από το βραβευμένο SOMA Spa της Domes, που συνδυάζουν αρχαίες ελληνικές αλλά και σύγχρονες μεθόδους ευεξίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες