Σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κατέληξε η διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos. Η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας  προβλέπει για όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, παλαιούς και νέους, που εργάζονται στα θέρετρα του Ομίλου Sani Resort και Ikos Resorts στην Ελλάδα, 8% αύξηση αποδοχών για το έτος 2023.

Γεωργιάδης: Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση παγκοσμίως το deal της Sani/Ikos με την GIC

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, πρόκειται για αύξηση σημαντικά υψηλότερη από το αντίστοιχο ποσοστό που προβλέπει η εθνική κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας (5,5%) για το ίδιο διάστημα, και θα έχει αναδρομική ισχύ από 1.1.2023.

Οι επενδύσεις

Ο Όμιλος Sani/Ikos σήμερα έχει πάνω από 6.500 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 5.300 στην Ελλάδα. Από το 2015 πάνω από 3.600 νέοι εργαζόμενοι έχουν ενταχθεί στο δυναμικό του, ενώ μέχρι το 2025 αναμένεται να δημιουργηθούν πάνω από 2.900 νέες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, το 2023 ο Όμιλος Sani/Ikos «θα ενισχύσει σημαντικά και θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις παροχές που προσφέρει στους εργαζομένους του (διαμονή, σίτιση, μετακίνηση), ενώ θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη των ανθρώπων του και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και των αγορών εργασίας σε όλες τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις