Ο Ευάγγελος Στρατής εξελέγη πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της Βιοτέρ, αντικαθιστώντας τον Ιωάννη Κωνσταντινόπουλο στη θέση αυτή. Ο κ. Στρατής εξελέγη ως μέλος του δ. σ. μετά την παραίτηση του Δημητρίου Μπέρσου. Συγχρόνως ορίσθηκε και η Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων.

ΒΙΟΤΕΡ: Αύξηση εσόδων το εννιάμηνο – Προχωράει το σχέδιο εξυγίανσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία με την επωνυμία “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και διακριτικό τίτλο “ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.” (Εταιρεία) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας δυνάμει της από 20ης Μαρτίου 2023 απόφασής του, εξέλεξε τον κον Στράτη Ευάγγελο ως Προέδρο – Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και ως μέλος της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων  της Εταιρείας σε αντικατάσταση του κ. Κωνσταντινόπουλου Ιωάννη.

Μετά την ως άνω εκλογή και στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ του Γεωργίου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ του Ιωάννη, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
  3. ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ του Αντωνίου, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
  4. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ του Μιχαήλ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Στη συνέχεια, συνεδρίασε η εκλεγείσα Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, της οποίας πληρούν τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομικού πλαισίου ιδία δε του ν. 3016/2002, του ν. 4449/2017, του ν. 4706/2020 και του ν. 4548/2018, με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων και την εκλογή Προέδρου αυτής. Κατά τη συνεδρίαση, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της και σύμφωνα με τον Κανονισμό της, εκλέχτηκε ομόφωνα ο κ. Γονιδάκης Φραγκίσκος του Κωνσταντίνου ως Πρόεδρος της Επιτροπής, και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ του Μιχαήλ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ του Γεωργίου, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Η θητεία της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων θα είναι μέχρι την 11.01.2027, ότε λήγει και η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, που εξελέγη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11.01.2021.

Η ανακοίνωση εκδίδεται στο πλαίσιο της έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 3 του καταστατικού της εταιρείας αποφάσισαν ομόφωνα και παμψηφεί όπως την Εταιρεία εκπροσωπεί και δεσμεύει έναντι παντός τρίτου, φυσικού ή νομικού προσώπου, Ιδιωτικού ή Δημοσίου Δικαίου, του Ελληνικού Δημόσιου, των Τραπεζών, καθώς και εν γένει έναντι παντός προσώπου και πάσης Αρχής, ημεδαπής ή αλλοδαπής, στο σύνολό της δραστηριότητάς της η κα. Αντωνία Κατσαρού του Αντωνίου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος.

Κατόπιν, το Διοικητικό Συμβούλιο, και σε συνέχεια της εκλογής του κου Στράτη Ευάγγελου ως Πρόεδρου – Mη Eκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέλεξε ως μέλος της ενιαίας Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων τον κ. Στράτη Ευάγγελο του Γεωργίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος αντίστοιχου κ. Κωνσταντινόπουλου Ιωάννη (αφού η νέα του ιδιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεπάγεται την αυτοδίκαιη απώλεια της ιδιότητας του μέλους της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων) και για το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας της ενιαίας Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων (μέχρι την 11.01.2027).

Εν συνεχεία, επιβεβαίωσε ότι η Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας αποτελείται πλέον από τα εξής μέλη:

  1. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ του Μιχαήλ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
  3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ του Γεωργίου, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Η Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων θα συνέλθει σε συνεδρίαση, προκειμένου να ανασυγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει τον Πρόεδρό της.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και αυτή της Επιτροπής Αμοιβών & Υποψηφιοτήτων, ορίζεται για το υπόλοιπο της θητείας τους και μέχρι την 11.01.2027, όπως αποφασίσθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις της 11.01.2021 και 26.02.2021 αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση εκδίδεται στο πλαίσιο της έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις