Με σημαντική αύξηση εσόδων έκλεισε το εννιάμηνο για τη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε., η οποία, όπως επισημαίνει, δεν έχει επηρεαστεί από την ενεργειακή κρίση και το διαμορφούμενο μακροοικονομικό περιβάλλον μετά την έναρξη των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης, τα έσοδα από πωλήσεις, η ζημία προ φόρων και τόκων (ΕΒΙΤ) και η ζημία προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) για το γ’ τρίμηνο της χρήσης 2022, καθώς και τα αντίστοιχα συγκριτικά μεγέθη της περσινής περιόδου έχουν ως εξής:

Σημαντικές μεταβολές στην δανειακή θέση ή/και στην κεφαλαιακή διάρθρωση, καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης που έλαβαν χώρα κατά το γ’ τρίμηνο της χρήσης 2022 δεν υπήρξαν σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη κατά την 30/6/2022.

Η εταιρεία, έχοντας ήδη περιορισμένη δραστηριότητα, αφού συνεχίζει τις προσπάθειες εξυγίανσής της με βάση το σχέδιο που επικυρώθηκε με την υπ’ αριθμόν 558/7.12.2020 Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν έχει επηρεαστεί από την ενεργειακή κρίση και το διαμορφούμενο μακροοικονομικό περιβάλλον μετά την έναρξη των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία. Παρόλα αυτά, καθώς τα δεδομένα μεταβάλλονται διαρκώς, η Εταιρεία παρακολουθεί προσεκτικά και αξιολογεί συνεχώς τις εξελίξεις.

Αναφορικά με τις συνέπειες του κορωνοϊού η παρατεταμένη διάρκεια της πανδημίας επέφερε κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στη διαδικασία υλοποίησης του πλάνου της Συμφωνίας Εξυγίανσης. Γενικότερα, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθεί τις κρατικές οδηγίες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις