Το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργάνωσε στις 15 και 16 Μαρτίου 2023 «Ημέρες Καριέρας» για τους τελειόφοιτους και απόφοιτους με τη συμμετοχή 24 τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο των «Ημερών Καριέρας» έλαβε χώρα ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Μέλλον και Προοπτικές Επαγγελμάτων στον Τουρισμό» με ομιλητές τον κύριο Φραγκάκη Δημήτρη- Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κύριο Βασιλικό Αλέξανδρο-Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τον κύριο Κελαϊδίτη Νικόλαο– Πρόεδρο του HATTA και την κυρία Σμυρνή Νίκη- Founder του Travelgems.

Ξεκίνησαν οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» – Τι είπαν Χατζηδάκης και Κικίλιας

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής Μιχάλης Σφακιανάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών, Καθηγητής Άγγελος Κότιος.

Όπως επισημαίνεται, στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι η σύνδεση των φοιτητών με την τουριστική αγορά και η στήριξή τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Academia
Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Ο μεγάλος άγνωστος της εθνικής οικονομίας και η ανάγκη εφαρμογής στοχευμένων πολιτικών
Academia |

Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Ο μεγάλος άγνωστος της εθνικής οικονομίας και η ανάγκη εφαρμογής στοχευμένων πολιτικών

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν την κύρια επιχειρηματική οντότητα σε όλο τον κόσμο, με τη σημασία τους αναγνωρίζεται στη βάση της δημιουργίας θέσεων εργασίας, της αύξησης του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και της παραγωγής πλούτου.