Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση της κατασκευαστικής Άκτωρ φέρεται να έχει εκδηλώσει η Intrakat.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες και από την πλευρά της μητρικής Ελλάκτωρ αλλά και από τους μεγαλομετόχους της κατασκευαστικής της Παιανίας (Μπάκος – Καϋμενάκης – Εξάρχου) οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ένα πρώιμο στάδιο συζητήσεων.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Τέλος οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με Wade Adams και Adamas για την ΑΚΤΩΡ

Η Άκτωρ

Η Winex η εταιρεία συμφερόντων των τριών μετόχων της Intrakat επανέρχεται με το ενδιαφέρον της για την Άκτωρ, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων των μετόχων της Ελλάκτωρ με το σχήμα Adamas Group (Κούτρας) – Wade Adams. Οι δύο τελευταίοι είχαν μπει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Άκτωρ αλλά δεν τελεσφόρησαν και έληξαν πριν την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου.

Σύντομες συζητήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, Intrakat και Ελλάκτωρ έχουν ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις, αλλά όπως σημειώνουν παράγοντες της αγοράς, αυτές αναμένεται να είναι πολύ σύντομες.

Και αυτό καθώς υπάρχει η εκκρεμότητα με τον διαγωνισμό της Αττικής Οδού, όπου εκεί το σχήμα Άκτωρ – AΒΑΞ φέρεται να έχει χάσει τον πλειοψηφικό εταίρο τη γαλλική Ardian. Αν και από την πλευρά των δύο ελληνικών εταιρειών δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, εντούτοις στην αγορά έχει κυκλοφορήσει εντόνως η πληροφορία πως οι Γάλλοι έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισχυρός χρηματοδότης για τη διεκδίκηση της Αττικής Οδού.

Οπότε, όπως εξηγούν πηγές της αγοράς, για την Ελλάκτωρ το θέμα αυτό επείγει να κλείσει. Συνεπώς, στις διαπραγματεύσεις με την Intrakat δεν υπάρχει η πολυτέλεια των ατέρμονων συζητήσεων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις