Κατά 20% σε σχέση με το 2022 αυξάνονται οι προσφερόμενες θέσεις από την SKY express για το φετινό καλοκαίρι, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα καλύπτει 29 προορισμούς εξωτερικού σε 12 χώρες, καθώς και 34 προορισμούς εσωτερικού.

Με δύο νέα αεροσκάφη Α321neo ενισχύεται ο στόλος της SKY express – Στο ραντάρ οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις

Στον στόλο της SKY express προστίθενται τα δύο πρώτα AIRBUS A321neo, τα οποία αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα δρομολόγια από και προς το Λονδίνο και το Παρίσι.

Τα δρομολόγια

Η εταιρεία εξυπηρετεί ήδη δρομολόγια προς τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, το Λονδίνο (Gatwick), το Μιλάνο, το Μόναχο, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Σόφια. Για το φετινό καλοκαίρι προστίθενται το Άμστερνταμ, η Λιλ, η Λυών, η Μασσαλία και η Νάντη, η Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, το Weeze της Γερμανίας, το Κόσιτσε της Σλοβακίας, η Βαρσοβία και οι πόλεις Gdansk, Poznan, Katowice, Rzeszów και Wroclaw της Πολωνίας, το Βουκουρέστι, η Τιμισοάρα, το Ιάσιο, η Targu Mureș, η Cluj-Napoca, και η πόλη Sibiu (Τρανσυλβανία) της Ρουμανίας.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να ενισχύσει τις απευθείας πτήσεις της προς τα αεροδρόμια της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Επτανήσων.

Οι συμφωνίες με διεθνείς αερομεταφορείς

Σημειώνεται ότι η SKY express διατηρεί στρατηγικές συμφωνίες διασύνδεσης με αερομεταφορείς όπως οι Air France, KLM, Qatar Airways, Emirates, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, Royal Jordanian, Transavia, Air Transat και easyJet.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις