Την απόκτηση επιπλέον ποσοστού στην κυπριακή τράπεζα ανακοίνωσε η Eurobank, η οποία είχε ήδη υπογράψει σχετική σύμβαση με την Wargaming Group Limited.

Αναλυτικότερα, «σε συνέχεια της από 1ης Δεκεμβρίου 2022 ανακοίνωσης, η Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία («Eurobank»), θυγατρική της Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών
Ανώνυμη Εταιρεία (Eurobank Holdings), ανακοινώνει ότι, μετά τη λήψη των σχετικών εποπτικών εγκρίσεων, ολοκλήρωσε την απόκτηση από τη Wargaming Group Limited ποσοστού 13,41% (55.337.721 μετοχές) στην Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ («Ελληνική Τράπεζα»)».

Πλέον, η συμμετοχή της Eurobank στην Ελληνική Τράπεζα ανέρχεται πλέον σε 29,2%

Eurobank: Η «προίκα» της BNP Paribas – Τι κερδίζει από το deal στη Βουλγαρία  

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Δεκεμβρίου 2022 ανακοινώθηκε η σύναψη σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών («SPA») με τη Wargaming Group Limited, σύμφωνα με την οποία η Eurobank έχει συμφωνήσει να αποκτήσει επιπλέον ποσοστό 13,41% στην Ελληνική Τράπεζα, υπό την αίρεση λήψης των σχετικών εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΕΛΤΟΝ: Στα 176 εκατ. οι πωλήσεις του ομίλου το 2023
Επιχειρήσεις |

ΕΛΤΟΝ: Στα 176 εκατ. οι πωλήσεις του ομίλου το 2023

Το κρίσιμο εμπορικό μέγεθος που αφορά στις ποσότητες/όγκους των προϊόντων που διακινήθηκαν, η χρήση 2023 σε σχέση με τη χρήση 2022 εμφανίζει οριακή πτώση 3,3% σε επίπεδο Εταιρείας & αύξηση 3,4% σε επίπεδο Ομίλου.