Πριν από λίγες μέρες, οι χρήστες του Twitter έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το εμβληματικό λογότυπο του μπλε πουλιού στην αρχική οθόνη της πλατφόρμας να αντικαθίσταται από το λογότυπο Dogecoin. Ήταν ένα «τρικ» του Ίλον Μασκ για να διακωμωδήσει μια αγωγή σε βάρος του ύψους 258 εκατ. δολ. με την κατηγορία ότι σκόπιμα διόγκωσε την αξία του κρυπτονομίσματος Dogecoin.

Ωστόσο, την Παρασκευή, το γνωστό μπλε λογότυπο του πουλιού επέστρεψε στην οθόνη του Twitter για τους περισσότερους χρήστες. Σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg, το Dogecoin μειώθηκε κατά 9%  μόλις το Twitter επέστρεψε στο παλιό του λογότυπο.

Twitter: Ο σκύλος – σήμα κατατεθέν του κρυπτονομίσματος Dogecoin αντικατέστησε το μπλε πουλί

Από τη Δευτέρα, οι χρήστες του Twitter έβλεπαν στην οθόνη τους έναν σκύλο ράτσας Shiba Inu, χαρακτηριστικό του κρυπτονομίσματος Dogecoin, φανατικός υποστηρικτής του οποίου είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter. Πρόκειται για το κρυπτονόμισμα που έγινε αποδεκτό στην αποπληρωμή εμπορευμάτων στην άλλη εταιρεία του αμερικανού μεγιστάνα, την αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.

Μετά από την νέα εξέλιξη με το λογότυπο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το Dogecoin έπεσε στα 8,4 σεντς, σε σύγκριση με το υψηλό των 10,5 σεντς που είχε ανέλθει τη Δευτέρα.

Από τότε που ανέλαβε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Οκτώβριο, ο Μασκ έχει προβεί σε σαρωτικές αλλαγές. Με αμφιλεγόμενες επιλογές του όπως η απόλυση περισσότερου από το 50% του εργατικού δυναμικού ή η αφαίρεση σημάτων πιστοποιημένων λογαριασμών από τα προφίλ του Twitter που δεν πληρώνουν συνδρομή, ο δισεκατομμυριούχος έχει ουκ ολίγα πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα ενημέρωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Oracle: Ενισχύει τις ικανότητές της για δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Oracle επιχειρεί να ενισχύσει τις ικανότητές της για δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη

Η Oracle εισάγει δυνατότητες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης στην υποδομή και τις εφαρμογές της στο cloud για να συμπληρώσει την παραδοσιακή τεχνητή νοημοσύνη που είναι ήδη ενσωματωμένη σε αυτές

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον