Την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 477.750,00 ευρώ για την πληρωμή 19 επιπλέον δικαιούχων νέων αγροτών, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020», υπέγραψε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Με την τελευταία έγκριση διάθεσης πίστωσης, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση πληρωμής των δικαιούχων του συγκεκριμένου προγράμματος, με την καταβολή της 1ης δόσης να ανέρχεται συνολικά σε 44.226.000 ευρώ, ποσό που καλύπτει το 70% της συνολικής προϋπολογισμένης δαπάνης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο συντελεστής υπολογισμού της ενίσχυσης των νέων αγροτών

«Ολοκληρώθηκε η πληρωμή της πρώτης φάσης υλοποίησης του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για την Περιφέρειά μας. Σήμερα πληρώσαμε άλλα 477.750 ευρώ σε 19 δικαιούχους και συνολικά 44.226.000 ευρώ σε 1.689 δικαιούχους του προγράμματος. Οι νέοι της Περιφέρειάς μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου που είναι κατεξοχήν αγροτικός και ο πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους κύριους οικονομικούς και αναπτυξιακούς πυλώνες της περιοχής μας. Ως περιφερειακή Αρχή δίνουμε προτεραιότητα στη δημιουργία μιας διακριτής νέας εμπορικής ταυτότητας, ενός νέου brand name, αυτό της «Ολυμπιακής Γης» ώστε τα προϊόντα μας, η κουλτούρα μας αλλά και οι άνθρωποί μας να καταλάβουν τη θέση που τους πρέπει διεθνώς», δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος και βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO