Νευρικότητα επικρατεί και σήμερα στη Wall Street, η οποία οδεύει να κλείσει την πρώτη εβδομάδα των εταιρικών ανακοινώσεων με τις χειρότερες εβδομαδιαίες επιδόσεις από τον Μάρτιο.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,03% στις 33.796 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,04% στις 4.131 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,10% στις 12.047 μονάδες.

Αποκλιμακώνονται οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων

Και οι τρεις δείκτες οδεύουν να κλείσουν την εβδομάδα στο κόκκινο, με τον Dow και τον S&P 500 να βρίσκονται σε τροχιά για τις χειρότερες εβδομαδιαίες επιδόσεις τους από τον Μάρτιο. Ο Dow Jones χάνει 0,3%, ο S&P 500 είναι στο -0,2% και ο Nasdaq υποχωρεί κατά 0,5%.

Σε επίπεδο τίτλων

Σε επίπεδο τίτλων, η Procter & Gamble κερδίζει 1%, μετά την υπερκάλυψη των προσδοκιών και την αύξηση των προβλέψεων για τις πωλήσεις της. Η εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων ανακοίνωσε κέρδη 1,37 δολάρια ανά μετοχή σε έσοδα 20,07 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μετοχές της CSX σημειώνουν άνοδο 3,8% μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Η εταιρεία μεταφορών ανακοίνωσε 48 σεντς ανά μετοχή και έσοδα ύψους 3,71 δισ. δολαρίων. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Refinitiv ανέμεναν κέρδη 43 σεντς ανά μετοχή και έσοδα 3,58 δισ. δολάρια.

Σχεδόν το 77% των εταιρειών του S&P 500 που έχουν ανακοινώσει κέρδη μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών, σύμφωνα με την FactSet. «Μέχρι στιγμής, η περίοδος των κερδών έχει ξεκινήσει ήρεμα, με πολλές εταιρείες να ανταποκρίνονται στις ήδη μειωμένες προσδοκίες για τα κέρδη και αυτό συμβάλλει στην εξήγηση της έλλειψης κίνησης στους κύριους χρηματιστηριακούς δείκτες τις τελευταίες ημέρες», σχολίασε η Carol Schleif, επικεφαλής επενδύσεων στο BMO Family Office.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street