Λήγει στις 5 Μαΐου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο 4ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο εξοικονόμησης ενέργειας, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου Young Energy Europe 2.0, στις 9, 12, 16 και 23 Μαΐου, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, κατά την διάρκεια του e-σεμιναρίου, εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο της αγοράς θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πλήρη γνώση για τους τρόπους ενεργειακής εξοικονόμησης και αποδοτικότητας της επιχείρησης στην οποία εργάζονται, αλλά και να κατανοήσουν σε βάθος, με απλά παραδείγματα της καθημερινότητας, το μέγεθος των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Ταμείο Ανάκαμψης: Υπογραφή συμφωνίας με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο: https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/ekpaideytiko-programma-gia-tin-exoikonomisi-energeias-stin-epicheirisi

Το σεμινάριο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά και οι κύριες θεματικές είναι η εισαγωγή στην προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση ενεργειακών ή άλλων πόρων.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις «Energy Scouts» με τις σφραγίδες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ενώ όσοι διακριθούν θα συμμετάσχουν σε διεθνείς συναντήσεις Energy Scouts, που πραγματοποιούνται στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τέλος, όλες οι επιχειρήσεις, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα, θα προβληθούν στις δράσεις επικοινωνίας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που αφορούν στο Έργο «Young Energy Europe 2.0».

Υπενθυμίζεται ότι το «Young Energy Europe 2.0» εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI), χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK) και συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK). Εκτός από την Ελλάδα, το εν λόγω έργο υλοποιείται ταυτόχρονα στη Γερμανία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Κροατία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια
Βαλτικές χώρες: Αποσυνδέονται απο το κοινό δίκτυο ηλεκτρισμού με Ρωσία και Λευκορωσία
Ενέργεια |

Οι χώρες της Βαλτικής εγκαταλείπουν το κοινό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας με Ρωσία και Λευκορωσία

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο οι βαλτικές χώρες αποσυνδέονται απο το δίκτυο της σοβιετικής εποχής- Στις 9 Φεβρουαρίου 2025 ο συγχρονισμός των δικτύων τους με αυτά της ΕΕ