Η «άλλη όψη του νομίσματος» για την Primark

· Η Primark τελικά δεν έριξε άγκυρα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον για τους επόμενους 12 με 18 μήνες η ελληνική αγορά δεν φαίνεται να βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της, όπως διαβάσατε πρώτοι στον OT σε σχετικό ρεπορτάζ.

· Στην πιάτσα πάντως λέγεται πως αυτή τη στιγμή η ιρλανδική αλυσίδα με τους χιλιάδες φαν αναζητά ακίνητο στη Θεσσαλονίκη…

· Ανεξάρτητα από τις προθέσεις της αναφορικά με την «Νύμφη του Βορρά», η απόφαση της διάσημης εταιρείας να μην δέσει στον Πειραιά χαροποίησε κάποιους.

· Φυσικά και αναφερόμαστε στους άμεσους ανταγωνιστές της. Τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης.

· Επιχειρηματίες του κλάδου δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, επισημαίνοντας πως η έλευση μιας εταιρείας τέτοιου βεληνεκούς θα είχε αντίκτυπο στα αποτελέσματά τους.

· Σημειωτέον πως η πολυεθνική με παρουσία σε 17 χώρες θεωρείται η Μέκκα του λιανεμπορίου.

· Και αυτό γιατί πουλά ρούχα σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που χρεώνονται συνήθως, κάτω του κόστους σε αρκετές περιπτώσεις.

————————–

Νέα 5άστερο για τον όμιλο Electra Hotels

· Την καλύτερη στιγμή αποχωρεί ο Γιάννης Ρέτσος από την θέση του προέδρου του ΣΕΤΕ.

· Και τούτο γιατί θα έχει αρκετό χρόνο να ασχοληθεί με την ανέγερση του νέου 5στερου ξενοδοχείου του ομίλου Electra Hotels στη Θεσσαλονίκη.

· Συγκεκριμένα, η μονάδα θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης.

· Ακριβώς απέναντι από το κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς (για όσους γνωρίζουν καλά την συμπρωτεύουσα).

· Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΕΤΕ εξασφάλισε την μίσθωση του ακινήτου στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού που έτρεξε το προηγούμενο διάστημα.

· Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε 49 χρόνια με δικαίωμα παράτασης της κατά 49 επιπλέον έτη.

· Το επενδυτικό σχέδιο της Electra Hotels προβλέπει την ανέγερση ξενοδοχείου 11 οροφών με δυναμικότητα 165 πολυτελών δωματίων.

· Η συνολική δομημένη επιφάνεια θα είναι της τάξης των 6.500 τετραγωνικών μέτρων.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino