Το ποσό των 1.000 δολαρίων πληρώνει ένας ιστότοπος στις ΗΠΑ, σε ένα τυχερό θεατή που θα παρακολουθήσει μέσα σε δύο εβδομάδες όλες τις ταινίες «Fast and the Furious», συνολικής διάρκειας 20 ωρών, σύμφωνα με το CNN.

Το FinanceBuzz, ένας ενημερωτικός ιστότοπος που προσφέρει συμβουλές και συστάσεις σχετικά με τα οικονομικά, αναζητά έναν «ρυθμιστή αξιώσεων» για να παρακολουθήσει και τις 10 ταινίες του παγκόσμιου franchise δράσης με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001.

Fast & Furious: Σε δημοπρασία το αυτοκίνητο του Πολ Γουόκερ

Η θέση

Η αποστολή του ρυθμιστή αξιώσεων είναι να καταγράψει τις ζημιές από κάθε τροχαίο ατύχημα που συμβαίνει σε κάθε ταινία, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου «Fast X», που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου. Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την αποστολή να σημειώνει κάθε τροχαίο ατύχημα που επιφέρει ζημιά, την έκταση των ζημιών και ποια αυτοκίνητα εμπλέκονται.
«Ως μπόνους, θα λάβετε μια εκπαίδευση σχετικά με την αξία της οικογένειας», ανέφερε η εταιρεία μέσω ενός δελτίο τύπου.

Ο ιστότοπος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα του ρυθμιστή αποζημιώσεων για να εκτιμήσει τον ασφαλιστικό αντίκτυπο της αλόγιστης οδήγησης του παγκόσμιου franchise , σύμφωνα με την περιγραφή της εργασίας. Η εταιρεία τονίζει χαρακτηριστικά, ότι θα συμπεριλάβει επίσης, τις σημειώσεις του νικητή σε μια επερχόμενη ιστορία που θα δημοσιεύσει.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση εργασίας, ο επιτυχημένος υποψήφιος πρέπει να μπορεί να νοικιάζει ταινίες στο σπίτι και να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το επερχόμενο «Fast X» σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Οι υποψήφιοι που εδρεύουν στις ΗΠΑ μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως τις 19 Μαΐου και ο νικητής θα ανακοινωθεί έως τις 26 Μαΐου, ανέφερε το FinanceBuzz.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus