Στην ανάπτυξη βασικών αγορών επενδύει σταθερά η Celestyal, και στο πλαίσιο αυτό, ενίσχυσε την εμπορική της ομάδα με δυο στελέχη. Ο Tobias Klitsch αναλαμβάνει ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, ενώ η Beth Hulett διορίστηκε σε θέση Υπεύθυνη Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς.

Ο Tobias Klitsch διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχοντας καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην ταξιδιωτική βιομηχανία εδώ και 15 χρόνια. Ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, της Celestyal, ο Tobias θα εργαστεί με όλα τα τμήματα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής, υλοποιώντας το όραμά μας να αποτελούμε έναν αξιόπιστο οργανισμό για συνεργασία. Θα εκπονεί αναλύσεις της αγοράς και θα συνεργάζεται με τους επικεφαλής των πωλήσεων για να σχεδιάσει τις κατάλληλες για την αγορά τους στρατηγικές για την προώθηση των σχεδίων ανάπτυξης της Celestyal. Ο Tobias εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας στις 17 Απριλίου και αναφέρεται απευθείας στον Chief Commercial Officer κ. Lee Haslett.

Η Beth Hulett διαθέτει πάνω από οκτώ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας. Ως Global Market Development Manager, η Beth θα υποστηρίξει τον Tobias στην υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής για την επίτευξη αξίας τόσο για τη Celestyal όσο και για τους εμπορικούς της συνεργάτες, παγκοσμίως. Θα υποστηρίξει επίσης την τοπική ομάδα που χειρίζεται το πελατολόγιο σε όλα τα κανάλια για τον εντοπισμό ευκαιριών. Η Beth εντάχθηκε στη Celestyal στις 21 Απριλίου και θα αναφέρεται απευθείας στον Tobias.

Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, σχολίασε σχετικά ότι τόσο ο Tobias όσο και η Bethanie έχουν ένα ισχυρό ιστορικό στην επίτευξη εμπορικής αξίας και στρατηγικής ανάπτυξης, το οποίο αναμένεται να αποδειχθεί ανεκτίμητο, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας και επενδύουμε στην ουσιαστική διεύρυνση της παρουσίας της Celestyal σε βασικές αγορές και την ενίσχυση της θέσης μας ως ο κορυφαίος πάροχος των βραβευμένων, πολυδιάστατων εμπειριών διακοπών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά