Το επόμενο χρονικό διάστημα ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος ετοιμάζεται να αναλάβει στα χέρια του την σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ.

Μετά το «πράσινο φως» που άναψε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal της ΙΟΝ με την Bespoke SGA Holdings, συμφερόντων του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο τελευταίος είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει το option για αύξηση της θέσης του στη σοκολατοβιομηχανία που θα σημάνει την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της.

Διαβάστε επίσης – Οι μεγάλες μέρες της ΙΟΝ και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Mε βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά η option προέβλεπε την αύξηση του ποσοστού της Bespoke SGA στο 75% αν και πηγές της αγοράς επιμένουν ότι θα μπορούσε ο κ. Θεοδωρόπουλος τελικώς να αποκτήσει το 100%.

Από το deal έχει εξαιρεθεί η δραστηριότητά που σχετίζεται με την παραγωγή, διάθεση και διανομή προϊόντων σοκοπάστας (π.χ. «Nucrema», «Σοκοφρέτα-cream», «Νoisette cream» κ.λπ.), το σύνολο της οποίας μεταβιβάστηκε στην εταιρεία Interion και η παραγωγή της στη Βουλγαρία.

Σημειωτέον πως ήδη το ΔΣ έχει συγκαλέσει την ετήσια τακτική ΓΣ των μετόχων για την Πέμπτη 29 Ιουνίου, όπου μεταξύ άλλων θα αποφασιστεί και το νέο ΔΣ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις