Ένα μεγάλο δώρο στην οικογένεια του κάνει αυτόν τον καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγοράζοντας μια υπερπολυτελή κατοικία στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Παλαιό Ψυχικό.

O «Greek Freak» που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μερικές εβδομάδες, φαίνεται συνδυάζει διακοπές και επενδύσεις, αφού μία από τις τελευταίες του κινήσεις είναι η αγορά ενός φουτουριστικού συγκροτήματος στο Παλαιό Ψυχικό, σε ένα οικόπεδο 1.500 τ.μ.

Οικία υπερπαραγωγή

Από την περιοχή των Σεπολίων όπου διέμενε όλα τα χρόνια που ζούσε στην Ελλάδα αλλά και του Ζωγράφου που ήταν το τελευταίο σπίτι μετακομίζει στο Ψυχικό, οπου θα ζει μαζί με τη γυναίκα του και τα 3 του παιδιά, αφού σε λίγες εβδομάδες περιμένουν τον πελαργό, αλλά και τη μητέρα του και τα αδέρφια του.

Οι παλιοί του γείτονες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό, αξίας 10 εκ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγοράσει και δύο βίλες στο Costa Navarino, ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις του και στην Αμερική.

Στο κτήριο, στο οποίο τα πάντα λειτουργούν ηλεκτρονικά, δεν θα στεγαστεί μόνο ο Γιάννης και η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά τους, αλλά όλη η οικογένεια, η μητέρα του Βερόνικα και τα αδέλφια του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι