Μεγάλη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έδωσε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο.

Η απάντηση Ανδρουλάκη στον Τσίπρα για τον Μάντζο – «Καμία σχέση με την υπόθεση Πάτση»

Ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε «χρυσό χορηγό του Μητσοτάκη» τον Αλέξη Τσίπρα και τον κατηγορήσει ότι προσπαθεί να εξομοιώσει τη συγκεκριμένη περίπτωση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση με «έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έκανε τη δουλειά του, συμμετέχοντας σε εταιρεία που είχε πολλούς δικηγόρους».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «υποκρισία» και «κοροϊδία» για τις εκλογές τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, υποστηρίζοντας πως έδωσε «90 δισ. κόκκινα δάνεια στον κόσμο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε και τη Νέα Δημοκρατία πως «κοροϊδεύει συνειδητά τον ελληνικό λαό» όταν υπόσχεται αύξηση μισθών αλλά και για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Το πόρισμα είναι αποκαλυπτικό», είπε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε έναν «ανοικτό διεθνή διαγωνισμό» για τις θέσεις δημόσιων φορέων, όπου θα συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες και θα επιλέγονται τα καλύτερα βιογραφικά.

Για να τελειώσει η «αναξιοκρατία» και το «κράτος λάφυρο του εκάστοτε πρωθυπουργού».

Σε ερώτηση πως θα έβλεπε σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ όπως η Άννα Διμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως: «Έχουμε δημοκρατία ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ο κάθε πολίτης ακόμα και πρώην υπουργός κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από τον ελληνικό λαό».

«Και αυτοί που πήγαν στη Νέα Δημοκρατία και αυτοί που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που ήρθαν στο ΠΑΣΟΚ, κρίνονται από τον ελληνικό λαό», συμπλήρωσε.

Για το ζήτημα της Ροδόπης και των βουλευτών της μουσουλμανικής μειονότητας, το οποίο έχει μετατραπεί σε κεντρικό επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης πριν τις εκλογές επέρριψε ευθύνες τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «έδειξαν πόσο επικίνδυνοι είναι και οι δύο».

Μάλιστα κατήγγειλε «ακραίους τυχοδιωκτισμούς σε ένα πολύ ευαίσθητοι θέμα».

Ακόμα σημείωσε πως στις καταγγελίες δεν εμπλέκεται κάποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και όπως είπε ο κ. Τσίπρας δεν κάνει μια απλή πράξη να πει στους βουλευτές να κάνουν μία απλή δήλωση πως σέβονται την Συνθήκη της Λωζάνης.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη σε μειονοτικά χωριά, κάνοντας λόγο πως πηγαίνουν «σαν να είναι η δεξιά του ’50».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση