Η Aντέλ απείλησε να ακυρώσει τη συμφωνία των 58 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της έπαυλης του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Μπέβερλι Χιλς, εάν δεν συμπεριλαμβανόταν το άγαλμα του «Ρόκι» δίπλα στην πισίνα, όπως αναφέρει το CNBC.

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ κέρδισε δεκάδες εκατομμύρια  από τον ρόλο του πυγμάχου Ρόκι Μπαλμπόα και όπως φαίνεται και από την συμφωνία, εξακολουθεί να αποτελεί πηγή εσόδων για τον Σταλόνε.

Beyoncé: Σουηδοί τραπεζίτες την κατηγορούν για τον υψηλό πληθωρισμο

Σε μια συνέντευξή του στη Wall Street Journal, ο Σταλόνε αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια του «Hello» έκανε παζάρια όταν ήρθε η ώρα να κλείσει τη συμφωνία για την έπαυλή του στο Λος Άντζελες πέρυσι.

Ενώ οι δυο τους είχαν συμφωνήσει σε μια τιμή 58 εκατομμυρίων δολαρίων για το σπίτι που περιλαμβάνει 8 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια και διαθέτει συνολική έκταση 21.000 τετραγωνικών ποδιών, οι διαπραγματεύσεις κολλησαν όταν η Adele αποκάλυψε ότι ήθελε να διατηρήσει ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του σπιτιού.

Το άγαλμα

Ο Σταλόνε είχε σχεδιάσει να πάρει το άγαλμα του Ρόκι που τοποθέτησε στην πισίνα υπερχείλισης του ακινήτου, αλλά η Αντέλ είχε αντίθετη γνώμη.

«Αυτό δεν είναι συμφωνία. Αυτό θα ανατρέψει την όλη συμφωνία», είπε η Αντέλ. «Ήθελε το άγαλμα πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός.

Έχοντας ήδη μειώσει την τιμή από 110 εκατομμύρια δολάρια σε 80 εκατομμύρια δολάρια πριν έρθει σε συμφωνία με την Αντέλ, ο Σταλόνε έκανε πισω και συμφώνησε να αφήσει τον «Ρόκι» στην τραγουδίστρια.

Μετά από ένα χρόνο, το άγαλμα φαίνεται να είναι ένα από τα μόνα μέρη του ακινήτου που έχει παραμείνει ανέγγιχτο, με πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το TMZ αυτόν τον μήνα να δείχνουν ότι το υπόλοιπο σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως.

Ωστόσο, ο Σταλόνε παραδέχτηκε ότι η 35χρονη τραγουδίστρια έκανε καλή δουλειά για να το ομορφύνει.

«Μου αρέσει αυτό που κάνει», δήλωσε. «Το έχει κάνει πανέμορφο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus