Το φεμινιστικό κίνημα, είναι στο επίκεντρο της συζήτησης των πρωταγωνιστών στην σημερινή καλημέρα του Αρκά.
Η μικρή Ρόζα, η ένθερμη φεμινίστρια και μαχητική ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των αδυνάμων, που γίνεται έξαλλη, συχνά πυκνά, συζητά με την ελαφρόμυαλη και αυτάρεσκη φίλη της, Τζένη, η οποία πιστεύει ότι την ερωτεύονται όλα τα αγόρια που τη συναντούν.
Οι δύο φίλες βλέπουν ένα ντοκιμαντέρ «για την εξέλιξη του φεμινιστικού κινήματος», με την – μακάρια στην άγνοιά της- Τζένη, να ρωτά «Παντρεύονται στο τέλος;».
Ερώτηση που εξόργισε τη Ρόζα και… τα κοτσιδάκια της.















![Πληθωρισμός στην Ελλάδα: Τα 4,5 χρόνια ακρίβειας – Ποιοι κλάδοι χτύπησαν «κόκκινο» [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_dtk_greece.png)













![Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο ακριβότερο είναι φέτος [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/221222095908_xristougeniatika-diakosmitika-trapeziou-1024x603-1.jpg)








