«Αηδιαστικό» χαρακτήρισε το βίντεο που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν νεαρό σερβιτόρο να παραδίδει παραγγελίες σε beach bar της Ρόδου σχεδόν κολυμπώντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το βίντεο, όπως είναι λογικό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τον εργασιακό μεσαίωνα στη συγκεκριμένη επιχείρηση ενώ υπήρξε διπλή κυβερνητική παρέμβαση των κκ Γεωργιάδη και Βαρβιτσιώτη.

«Με το που το είδα πήγε το κλιμάκιο ελέγχου της Επιθεώρησης Εργασίας για να διαπιστωθεί αν είναι όλα νόμιμα στην επιχείρηση» είπε ο υπουργός, μιλώντας στον Alpha.

«Θα είμαι απολύτως σαφής για να μην γίνει παρεξήγηση. Είναι αηδιαστικό, η εποχή της δουλείας έχει τελειώσει –ευτυχώς για την ανθρωπότητα- και οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι και είναι άνθρωποι με δικαιώματα. Όποιος επιχειρηματίας το ξεχνάει θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου χωρίς καμία απολύτως επιείκεια» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Τι είπε για τον μάγειρα που κάηκε με καυτό λάδι ενώ εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Όσο για τον 22χρονο μάγειρα που κάηκε με καυτό λάδι ενώ εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κρήτης, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «με δική μου συζήτηση η Επιθεώρηση βρέθηκε στην επιχείρηση και πληρώθηκαν όλα στον εργαζόμενο, πληρώθηκε πρόστιμο και έγινε κανονική πρόσληψη».

Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα