Πληροφορίες σχετικά αναφορικά με το νέο της κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Journey» προχώρησε πρόσφατα η Celestyal Cruises.

Όπως τονίζεται, το νέο πλοίο διαθέτει επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοικτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία. Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πλοίο «ταξιδεύει» τους επιβάτες σε ένα επιμελημένο γαστρονομικό ταξίδι, με γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο. Επιπλέον, το πλοίο διαθέτει χώρους γυμναστικής με μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, ακόμη και γήπεδα τένις και μπάσκετ. Επίσης, για στιγμές χαλάρωσης υπάρχει σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και ο ειδικός χώρος Dream Den.

Celestyal: Αρωγός στην προώθηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικός προορισμός

Το Celestyal Journey διαθέτει, επίσης, πολλά ανοικτά καταστρώματα, με δύο πισίνες και τζακούζι που προσφέρουν θέα και σύνδεση με τη θάλασσα – με το ένα ανοιχτό κατάστρωμα να προορίζεται για τους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες – και μια πισίνα με αναδιπλούμενη οροφή.

Οι επιβάτες που αναζητούν μεγαλύτερη ποικιλία στην ψυχαγωγία έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα στο  Amphitheatro, ένα σαλόνι για ζωντανές παραστάσεις που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ζωντανή μουσική σε όλο το πλοίο, εργαστήρια μαγειρικής και συνεδριακό χώρο για παρουσιάσεις. Για να προσφέρει στους γονείς και τα παιδιά λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο, το Celestyal Journey διαθέτει μια σειρά από δραστηριότητες και χώρους διασκέδασης για τους νεότερους επιβάτες, όπως το Kids Club, που μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Επιπλέον, το Celestyal Journey διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, οι οποίες μαζί με το αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων καθιστούν το πλοίο ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια .

«Ενθουσιασμένοι»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βελτιωμένη εμπειρία κρουαζιέρας που θα προφέρει το Celestyal Journey. Χρησιμοποιήσαμε τα ανεκτίμητα σχόλια των επιβατών μας καθώς και έρευνες του κλάδου για να αναβαθμίσουμε το υπάρχον ποιοτικό προϊόν μας και να προσφέρουμε μια νέα premium εμπειρία διαμονής για τους επιβάτες του νέου μας πλοίου.  Εισάγοντας ειδικά επιμελημένα στοιχεία, όπως την Penthouse suite, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας, το Chef’s Table, το κατάστρωμα ευεξίας και τις διευρυμένες πολιτιστικές περιπέτειες, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιβατών μας για μια αίσθηση περιπέτειας, παρέχοντάς τους αυθεντικές και αξέχαστες στιγμές που εκπληρώνουν την αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής.»

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal θα αποπλεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, αναλαμβάνοντας τις κρουαζιέρες του Celestyal Crystal και αρχικά τη δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που επισκέπτεται την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο , τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Το Celestyal Journey θα συνεχίσει τον Οκτώβριο με τη μοναδική κρουαζιέρα «Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου» με επισκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κωνσταντινούπολη, Δίκελι, Κουσάντασι και Πάτμο και θα ακολουθήσει με τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», με επισκέψεις σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο και Τουρκία.

Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες. Η ειδική Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων με προσεγγίσεις στη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, παραμονή δύο ημερών στην Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα (Ισραήλ), για να περάσουν οι επιβάτες τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους Αγίους Τόπους. Αυτή η κρουαζιέρα μπορεί να συνδυαστεί με αναχώρηση την Πρωτοχρονιά για την κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων που επισκέπτεται το Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, και διανυκτερεύει στην Κωνσταντινούπολη πριν από την επίσκεψή της στο Βόλο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά