Το σίριαλ με τον Σάσα Βεζένκοφ έφτασε στο τέλος του.

Ο MVP της περσινής Euroleague πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του NBA με τη φανέλα των Σακραμέντο Κίνγκς.

Ο Βεζένκοφ έδωσε τα χέρια για τρία χρόνια με τους Αμερικανούς βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό των 20 εκατ. ευρώ.

Στους Βασιλιάδες ο Βούλγαρος θα μοιράζεται τις θέσεις των φόργουορντ με τους Χάρισον Μπαρνς, Κίγκαν Μάρεϊ, Τρέι Λάιλς, ενώ θα παίζει υπό τις οδηγίες του Μάικ Μπράουν που τον παρακολούθησε και στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για Μίροτιτς

Ο Βούλγαρος φόργουορντ θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στη θέση «4» για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένεται να κινηθούν άμεσα για να το καλύψουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε που οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν την απάντηση του Σάσα παράλληλα είχαν προετοιμάσει το plab B στην περίπτωση που γινόταν αυτή η εξέλιξη.

Με την αποχώρηση του Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ένα αρκετά μεγάλο ποσό από το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Για την ακρίβεια οι Πειραιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 1.500.000 δολαρίων.

Τα μισά, 750.000 θα καταβάλλουν οι Κινγκς και το υπόλοιπο ποσό θα κληθεί να το βάλει ο ίδιο ο παίκτης (πιθανώς με κάποιον διακανονισμό που θα γίνει με τον Ολυμπιακό). Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός βγαίνει στην αγορά για την αναζήτηση παίκτη του κορυφαίου επιπέδου και όπως λένε οι πληροφορίες αναμένεται να κινηθεί για τον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Μαυροβούνιος ψηλός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για να βρεθεί η λύση για την αποδέσμευσή του πολύ υψηλού συμβολαίου του.

Το όνομα του Μίροτιτς έχει ακουστεί εδώ και καιρό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και όπως είναι λογικό οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την δική του περίπτωση. Πρόκειται άλλωστε για τον πιο ποιοτικό παίκτη σε αυτήν τη θέση. Αν μη τι άλλο αν ο Ολυμπιακός καλύψει το κενό του MVP της φετινής περιόδου στη Euroleague με τον MVP της προηγούμενης.

Το πιο σημαντικό στην υπόθεση του Μίροτιτς είναι να βρεθεί γρήγορα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με την Μπαρτσελόνα. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα του κάνει την προσφορά η οποία αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή και να ξεπεράσει τα 2.4 εκατ. ευρώ. Την περασμένη περίοδο στη Euroleague έγραψε 15.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 16.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:58.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι