Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) ανακοίνωσε χθες στο Χρηματιστήριο τον ορισμό του Παναγιώτη Τσώνη στον ρόλο του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

AXIA: Υψηλότερη τιμή στόχο και σύσταση αγοράς για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο κ. Τσώνης, ο οποίος κατείχε έως τώρα τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με εξειδίκευση στον Ποιοτικό Έλεγχο και τη Διαπίστευση των έργων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε ιδιωτικό τεχνικό εργαστήριο δομικών υλικών στην Πάτρα, έχει παρακολουθήσει όλες τις εργαστηριακές δοκιμές στα τμήματα σκυροδέματος, ασφαλτικών και εδαφών στο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημοσίων Έργων Δυτικής Ελλάδας, ενώ διαθέτει και σημαντική εμπειρία από έργα υποδομών. Μιλάει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου των Πολιτικών Μηχανικών N. Αχαΐας και είναι μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ΤΔΕ. Επίσης είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ/ΤΕ 20 «Σκυρόδεμα» και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ)

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Λιμάνια
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα