Μπαρτσελόνα: Σχεδιάζει να εισαγάγει την Barca Media στο χρηματιστήριο

Μέσω της δημιουργίας μιας εταιρείας εξαγορών ειδικού σκοπού

Μπαρτσελόνα: Σχεδιάζει να εισαγάγει την Barca Media στο χρηματιστήριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του ot.gr στην Google

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να εισαγάγει την ψηφιακή της μονάδα Barca Media στο Χρηματιστήριο Nasdaq μέσω της δημιουργίας μιας εταιρείας εξαγορών ειδικού σκοπού (SPAC), ανέφερε την Παρασκευή η εφημερίδα Expansion επικαλούμενη άγνωστες πηγές της αγοράς.

Το σχέδιο, στο οποίο συμμετέχει το ελβετικό ιδιωτικό επενδυτικό κεφάλαιο Mountain Partners, βρίσκεται ακόμα σε «αρχική φάση» και η δημόσια εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους, αν ποτέ προχωρήσει, ανέφερε η Expansion.

O πλουσιότερος Βρετανός προσπάθησε να αποκτήσει το 50% της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα διατηρήσει το 80% των μετοχών της Barca Media, ενώ η SPAC θα κατέχει το υπόλοιπο 20%. Η συναλλαγή θα αποτιμούσε τη μονάδα σε περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ (1,09 δισεκατομμύρια δολάρια), ανέφερε η Expansion.

Η Barca Media διαχειρίζεται τη διαδικτυακή επιχείρηση βίντεο του ποδοσφαιρικού συλλόγου και περιλαμβάνει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας της επωνυμίας FC Barcelona σε ψηφιακές υποστηρίξεις και στα e-sports.

OT Originals
Περισσότερα από Business of Sport

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Cookies