Θα είναι ο νέος βασιλιάς του τένις; Είναι προφανές πως έχουμε μπροστά μας μια περίπτωση παίκτη που δεν περιμένει πότε θα «εξαφανιστεί» από τα κορτ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά θέλει ο ίδιος να τον εκθρονίσει, να τον νικήσει ενόσω είναι ακόμη δυνατός. Ο λόγος για τον Κάρλος Αλκαράθ. Εκλεισε τον Μάιο τα 20 του χρόνια και τώρα δείχνει απίστευτα διψασμένος- σαν κυνηγός που επιτίθεται λυσσασμένα στο θήραμά του.

Για να είναι κάποιος ακριβής, αρκεί να δει τι έχει κάνει ο Ισπανός τενίστας από την ώρα που έδειξε πως «έρχεται». Από το 2020 και μετά, όταν άρχισε να ακούγεται το όνομά του και έξω από την Ισπανία.

Εκείνη τη σεζόν, λοιπόν, ο Αλκαθάρ είχε ρεκόρ 1-1 και κέρδισε 81.932 δολάρια. Στη συνέχεια, ωστόσο, παρατηρείται αληθινή εκτόξευση! Το 2021 κατέκτησε έναν τίτλο, το ρεκόρ του ανέβηκε στο 32-17 (νίκες-ήττες) και αυξήθηκαν οι λογαριασμοί του κατά 1.632.676 δολάρια. Αργότερα; Το 2022 ο Αλκαράθ πανηγύρισε πέντε τίτλους, πήγε θεαματικά στο 57-13 και τα έσοδά του ήταν 10.102.330 δολάρια.

Και την εφετινή σεζόν; Ηδη μετρά πέντε τρόπαια και «τρέχει» ένα πολύ εντυπωσιακό 40-4, με χρηματικά έπαθλα 4.831.089. Είναι ξεκάθαρο πως θα προχωρήσει παραπέρα ο Κάρλος. Κάποιες στιγμές είναι που «μιλούν» οι αριθμοί. Και όχι, η αναφορά δεν γίνεται για τα κέρδη. Ο αθλητής τρέφεται με τις επιτυχίες. Και όταν βλέπεις με τι ρυθμό ανεβάζει στροφές και τα ρεκόρ του ο Κάρλος Αλκαράθ, τότε αντιλαμβάνεσαι πως καλά (υγιής) να είναι, μάλλον είμαστε ακόμη στην αρχή.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι