Η Bain Capital αύξησε την προσφορά της για την SoftwareOne Holding AG σε περίπου 3,2 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (3,72 δισεκατομμύρια δολάρια), ανέφερε την Πέμπτη το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα με γνώση του θέματος.

Η εταιρεία private equity έχει καταθέσει μια νέα πρόταση περίπου 20 φράγκων ανά μετοχή για την ελβετική εταιρεία διαχείρισης λογισμικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η SoftwareOne και η Bain Capital αρνήθηκαν να σχολιάσουν την αναφορά του Bloomberg.

Η αναφερόμενη νέα προσφορά είναι σε premium 43,6% από το τελευταίο κλείσιμο της SoftwareOne στις 31 Μαΐου, όταν η Bain παρουσίασε για πρώτη φορά μια προσφορά στην ελβετική εταιρεία εκτιμώντας την στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το διοικητικό συμβούλιο της SoftwareOne τον περασμένο μήνα απέρριψε την προηγούμενη προσφορά της Bain, αν και έλαβε υποστήριξη από τους ιδρυτικούς μετόχους, Daniel von Stockar, B Curti Holding και Rene Gilli, οι οποίοι μαζί κατέχουν το 29,1% της εταιρείας.

H SoftwareOne βοηθά τις εταιρείες να διαχειρίζονται αγορές λογισμικού από προμηθευτές όπως η Microsoft, η Adobe και η IBM. Στο ταμπλό του ελβετικού χρηματιστηρίου εισήχθη το 2019.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή