Σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό και καλοκαιρινό κλίμα των φετινών Diversity & Inclusion Awards, η KPMG στην Ελλάδα έλαβε το Ασημένιο βραβείο για τις δράσεις Συμπερίληψης και Ισότητας στην Ενότητα “Gender”. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, στο House 124, από την Boussias Events σε συνεργασία με το Diversity Charter Greece.

Η KPMG στην Ελλάδα έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση της ισότητας και της συμπερίληψης σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της και ιδιαίτερα για την ενδυνάμωση των γυναικών. Από την επίτευξη ισότητας των φύλων μέσω πολιτικών που εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους, έως την προαγωγή της γυναικείας ηγεσίας και την ανάπτυξη των γυναικείων ταλέντων, η KPMG διαδραματίζει έναν ζωτικό ρόλο στην εξάλειψη των ανισοτήτων.

Οι πολιτικές

Μέσω πολιτικών που προωθούν την ανοικτή κουλτούρα, την ανεκτικότητα και την αναγνώριση της ποικιλομορφίας, η εταιρεία δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους και να αναπτύσσονται. Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έκανε γυναίκα συνεταίρο το 1995, ενώ το 55% των εργαζομένων της είναι γυναίκες.

ΣΕΒ-KPMG: Η αξιολόγηση του νόμου για την εταιρική διακυβέρνηση

Μεταξύ των δράσεων που υποστηρίζουν τη δέσμευση αυτή, περιλαμβάνονται πρωτοβουλίες όπως η συμμετοχή στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Women Corporate Directors (WCD) και η υπογραφή της συμφωνίας EMPOWER HER, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση του ρόλου των γυναικών στο διεθνές εμπόριο και επιχειρηματικότητα.

Εκδηλώσεις

Επιπλέον, η KPMG στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδηλώσεις, δράσεις για τους εργαζόμενους και podcasts σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προάγοντας την ανάγκη για υποστήριξη και ισότητα τόσο στον επιχειρηματικό χώρο όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με τη βράβευση, «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η εταιρεία μας διακρίθηκε με το Ασημένιο Βραβείο στην Ενότητα “Gender”, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ενεργό ρόλο και την δέσμευσή της στην προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης μεταξύ των ανθρώπων της, ακολουθώντας πιστά τους πυλώνες δράσης του σχεδίου δράσης “Our Impact Plan” της KPMG. Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση της KPMG  για την επι σειρά ετών συνδρομή της σε έναν συμπεριληπτικό χώρο εργασίας και ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους και όλες.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις