Σύμβαση με την Olympic Air υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ, μια συμφωνία το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 7,32 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

ΕΚΤΕΡ: Δεν ματαιώνεται η τουριστική επένδυση στην Πάρο

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει εργασίες για το κτίριο Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας. Οι εργασίες θα γίνουν στον χώρο Maintenance, Repair και Operation αεροσκαφών.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρει:

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι υπέγραψε σύμβαση έργου με την εταιρεία “OLYMPIC AIR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.”, με ποσό σύμβασης 7.322.360,00€ πλέον Φ.Π.Α. και χρόνο αποπεράτωσης εργασιών έως την 24.01.2024. Αντικείμενο της Σύμβασης του έργου είναι οι ‘‘ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ MRO (MAINTENANCE, REPAIR & OPERATION ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Β56 ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ)”.

Η τρίτη σύμβαση

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη σύμβαση που υπογράφει η κατασκευαστική με την Olympic Air για το συγκεκριμένο κτίριο.

Η ΕΚΤΕΡ έχει υπογράψει ξεχωριστή σύμβαση εκτέλεσης έργου την 1η Ιουνίου με την Olympic Air, ύψους 1,05 εκατ. ευρώ για το ίδιο κτίριο. Το έργο αφορά την κατασκευή στεγάνωσης των δωμάτων και των συμπληρωματικών κατασκευών των χαμηλών κτηριακών όγκων του κτηρίου Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Το άλλο έργο αφορά τη στεγάνωση της οροφής του ίδιου κτιρίου και η σύμβαση για το εν λόγω έργο έγινε με την Olympic Air. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 4,2 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζεται ο ΦΠΑ.

Η ετήσια γενική συνέλευση

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΚΤΕΡ, κατόπιν αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Μεταξύ των θεμάτων, περιλαμβάνεται η έγκριση της οικονομικής χρήσης του 2022, οι αμοιβές των μελών του δ.σ. και η διάθεση δωρεάν μετοχών σε στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις