Τη συμφωνία για την ανάληψη δύο έργων με την Aegean και την Olympic Air ανακοίνωσε η ΕΚΤΕΡ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το ένα έργο αφορά το Κέντρο Εκπαίδευσης Κυβερνητών και πληρωμάτων Αεροσκαφών στο κτίριο β56 του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, του οποίου η αξία της σύμβασης ανέρχεται στα 4,05 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ.

ΕΚΤΕΡ: Σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 42,640 εκατ. ευρώ

Το άλλο έργο αφορά τη στεγάνωση της οροφής του ίδιου κτιρίου και η σύμβαση για το εν λόγω έργο έγινε με την Olympic Air. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 4,2 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζεται ο ΦΠΑ.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρει:

«Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, την 31η Μαΐου 2023, υπέγραψε τις παρακάτω συμβάσεις έργων:

  • με την εταιρεία «Aegean CAE Flight Training Α.Ε.», με ποσό σύμβασης 4.050.000,00€ πλέον Φ.Π.Α. και χρόνο αποπεράτωσης εργασιών έως την 09.11.2023. Αντικείμενο της Σύμβασης του έργου είναι το “ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (T.C.) ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Β56 ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ”
  • με την εταιρεία “OLYMPIC AIR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.”, με ποσό σύμβασης 4.200.000,00€ πλέον Φ.Π.Α. και χρόνο αποπεράτωσης εργασιών έως την 13.10.2023. Αντικείμενο της Σύμβασης του έργου είναι η “ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ HANGAR ΚΤΙΡΙΟΥ Β56 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ”».

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΚΤΕΡ έχει υπογράψει ξεχωριστή σύμβαση εκτέλεσης έργου πριν από λίγες ημέρες με την Olympic Air, ύψους 1,05 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά την κατασκευή στεγάνωσης των δωμάτων και των συμπληρωματικών κατασκευών των χαμηλών κτηριακών όγκων του κτηρίου Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Ακολοθουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, την 26η Μαΐου 2023, υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία “OLYMPIC AIR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.”, με ποσό σύμβασης 1.050.000,00€ πλέον Φ.Π.Α. και χρόνο αποπεράτωσης εργασιών έως την 31.08.2023.

Αντικείμενο της Σύμβασης του έργου είναι η «Κατασκευή στεγάνωσης των δωμάτων και των συμπληρωματικών κατασκευών των χαμηλών κτηριακών όγκων του κτηρίου Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις