Με ταχείς ρυθμούς επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η JYSK, διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού.

Μέσα σε 8 χρόνια από το ντεμπούτο της διαθέτει ήδη ένα δίκτυο 55 φυσικών καταστημάτων, με το τελευταίο να ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 27 Ιουλίου στην Άρτα.

Εκτός των φυσικών καταστημάτων λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το αναπτυξιακό πλάνο της JYSK προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα.

Έως το τέλος του 2023 η JYSK σχεδιάζει να ανοίξει ακόμα τρία καταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει παρουσίας.

«Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την στρατηγική απόφαση της JYSK να έρθει κοντά στους πελάτες της, πολλοί εκ των οποίων την έχουν γνωρίσει μόνο μέσω διαδικτυακών αγορών αλλά σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία αγορών σε ένα φυσικό κατάστημα JYSK», επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση.

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Υπενθυμίζεται ότι η JYSK με καταγωγή από τη Δανία, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της εντός και εκτός Αττικής, ενώ παράλληλα διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις