Στην υπογραφή δεσμευτικού προσυμφώνου για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας «Φινέας Κτηματική – Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία», ιδιοκτήτριας δύο αγροτεμαχίων στον Ασπρόπυργο Αττικής, ανακοινώνει ότι προχώρησε η Trastor A.E.E.A.Π.

Όπως τονίζεται, τα δύο αγροτεμάχια είναι έκτασης 18.419 τ.μ. και 11.740 τ.μ., επί των οποίων θα ανεγερθούν δυο σύγχρονα κέντρα εμπορικής αποθήκευσης και διανομής, επιφάνειας 10.981 τ.μ. και 4.545 τ.μ., αντιστοίχως.

Στα «χέρια» της Trastor και επίσημα το κτήριο της Μιχαλακοπούλου 80

«Η εν λόγω επένδυση θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού μεταβίβασης των μετοχών της προς απόκτηση ανώνυμης εταιρείας, μετά την πλήρωση συγκεκριμένων αιρέσεων που προβλέπονται στο προσύμφωνο. Το συνολικό τίμημα για την αγορά των μετοχών της προς απόκτηση ανώνυμης εταιρείας θα ισούται με την αξία της καθαρής της θέσης (NAV), όπως αυτή θα προσδιοριστεί κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του προσυμφώνου. Η Εταιρεία θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό για την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου αγοραπωλησίας μετοχών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις