Κλιμακώνονται και εξαπλώνονται σε όλη την Ελλάδα οι κινητοποιήσεις, πολιτών και φορέων για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Το λεγόμενο κίνημα της πετσέτας, γιγαντώνεται, μετρά νίκες ενάντια στις επιχειρήσεις που έχουν καταλάβει τις ακτές και κινητοποιεί τις Αρχές, που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ελέγχους για ώστε να περιφρουρήσουν την νομιμότητα.

Στην Πάρο το «Αρόδο», beach bar και εστιατόριο στον Κριό, το οποίο είχε δεχθεί επίσκεψη ελεγκτών και είναι υπότροπο για παραβάσεις όσον αφορά τον αιγιαλό, ενημέρωσε χθες τους πελάτες του ότι αναστέλλει τη δραστηριότητά του για άγνωστο διάστημα.

Κίνημα της πετσέτας: Κλιμάκωση των αντιδράσεων – Τι προβλέπει η νομοθεσία για τις ξαπλώστρες

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη νίκη για το «κίνημα της πετσέτας» καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα, στις 2 Αυγούστου, στην Πάρο, καθώς η παραλία Μικρή Σάντα Μαρία στο κυκλαδίτικο νησί είναι ελεύθερη από ξαπλώστρες και ομπρέλες, τουλάχιστον η μισή.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Αλεξοπούλου: Το αεροδρόμιο «Λυδία» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχούς συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
Επικαιρότητα |

Θεμελίωση του αεροδρομίου «Λυδία» στην Καβάλα

Το αεροδρόμιο θα υπηρετεί τη Γενική Αεροπορία, στην οποία εντάσσονται πτητικές δραστηριότητες που δεν αφορούν σε μείζονες εμπορικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς, όπως η εκπαίδευση των επαγγελματιών πιλότων