Ο Λάρι, το εμβληματικό μπλε πουλί του Twitter, μπορεί να έχει αποσυρθεί, αλλά τα λογότυπα και άλλα διακοσμηστικά αντικείμενα εξακολουθούν να αξίζουν πολλά. Για να επωφεληθεί από αυτό, ο Ίλον Μασκ πουλά τις ταμπέλες του κτιρίου του Twitter και άλλα αντικείμενα από την εταιρεία, λίγες εβδομάδες μετά την αλλαγή της επωνυμίας της σε «X».

Τι πουλιέται στην δημοπρασία;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, προσφέρονται συνολικά 584 παρτίδες, κάποιες με ένα αντικείμενο, άλλες με περισσότερα.

Η δημοπρασία ονομάστηκε “Twitter Rebranding: Online Auction Featuring Memorabilia, Art, Office Assets & More” περιλαμβάνει τραπεζάκια, μεγάλα κλουβιά πουλιών και ελαιογραφίες εικόνων που έγιναν viral, δεκάδες γραφεία και καρέκλες, ένα σταθμό DJ μαζί με ” αρκετά μουσικά όργανα για να εξοπλίσει ένα συγκρότημα».

Στη δημοπρασία περιλαμβάνεται επίσης ένα σήμα του Twitter που εξακολουθεί να κοσμεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη 10η οδό στο Σαν Φρανσίσκο.

“Το Bird εξακολουθεί να είναι τοποθετημένο στο πλάι του κτιρίου. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την πρόσληψη μιας εταιρείας με άδεια από το San Francisco και άλλες κατάλληλες άδειες”, αναφέρει η καταχώρισή της δημοπρασίας.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία προσπάθησε να αφαιρέσει αυτό το σήμα, αλλά οι προσπάθειες σταμάτησαν προσωρινά από τις αρχές της πόλης.

Πώς να κάνετε προσφορά;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC που αναφέρει τον οίκο δημοπρασιών Heritage Global Partners, η ελάχιστη προσφορά για κάθε παρτίδα είναι 25 $ (19,70 £).

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο ημέρες, από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Μερικά «μεγάλα» αντικείμενα

Οι δύο ελαιογραφίες που βγαίνουν σε δημοπρασία είναι από τα «μεγάλα» αντικείμενα αυτής της πώλησης. Είναι οι ελαιογραφίες δύο φωτογραφιών που έγιναν viral στην πλατφόρμα.

Η μια είναι από την κορυφαία selfie της τηλεοπτικής παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζένερις που πάρθηκε στα Βραβεία Όσκαρ το 2014.

Η δεύτερη χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2012 και ήταν εκείνη την εποχή το tweet με τα περισσότερα likes της πλατφόρμας Twitter. Την εικόνα μοιράστηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα όταν επανεξελέγη για τη δεύτερη θητεία του.

Τα προς πώληση μουσικά όργανα που περιλαμβάνουν κιθάρες, drum kit, ενισχυτές και θάλαμο DJ εξοπλισμένο με χειριστήριο, μίξερ και ηχεία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή