Σε «κίνδυνο» βρίσκεται η περιβόητη μονομαχία σε κλουβί μεταξύ του Ιλον Μασκ και του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, λόγω πιθανής χειρουργικής επέμβασης του πρώτου, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Ο Μασκ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία του αυχένα και του άνω μέρους της πλάτης του τη Δευτέρα και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, ανέφερε ο 52χρονος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, πρώην Twitter.

Μασκ vs Ζακ: Σε «ζωντανή μετάδοση» στο «X» η αναμέτρηση στο… κλουβί – Νέα ανάρτηση του Mr Tesla

Χειρουργική επέμβαση

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο δήλωσε ότι θα γνωρίζει αυτή την εβδομάδα αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, ενόψει της προτεινόμενης μάχης κλουβί με τον συνιδρυτή της Meta Platforms Μαρκ Ζούκερμπεργκ, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ως διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της Space Exploration Technologies καθώς και ως ιδιοκτήτης μιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, η υγεία του Μασκ αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ο Μασκ, διαβόητος εργασιομανής, έχει δηλώσει ότι υπέφερε από φοβερό πόνο στην πλάτη μετά από έναν αγώνα με έναν παλαιστή σούμο.

Ο αγώνας σε κλουβί

Ο Μασκ, ο οποίος απολαμβάνει να ανακινεί διαδικτυακά θέματα, μιλάει εδώ και εβδομάδες για τον αγώνα που δεν έχει γίνει ακόμη με τον Ζάκερμπεργκ. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο διευθύνοντων συμβούλων έχει ενταθεί αφότου η Meta, μητρική του Facebook, κυκλοφόρησε ένα αντίπαλο κοινωνικό δίκτυο, το Threads, που ανταγωνίζεται άμεσα το X του Musk.

Ο Ζάκερμπεργκ δημοσίευσε την Κυριακή στο Threads ότι πρότεινε την 26η Αυγούστου ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και εξακολουθεί να περιμένει την επιβεβαίωση. «Είμαι έτοιμος ακόμα και σήμερα», δήλωσε. «Δεν μπορώ να περιμένω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή