Το  ηλεκτρονικό σφυρί των πλειστηριασμών έχει αρχίσει και χτυπά και για ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς της χώρας καθώς οι απανωτές κρίσεις των προηγούμενων χρόνων «γονάτισαν» αρκετές επιχειρήσεις του κλάδου.

Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζουν μεγάλα ξενοδοχεία που βγαίνουν σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ. Κάποιες από αυτές βρίσκονται κανονικά σε λειτουργία, ενώ άλλες έχουν κατεβάσει ρολά.

ΕΦΚΑ:  Το σχέδιο για την αξιοποίηση των ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Το «ξενοδοχειακό φιλέτο»

Για τις 27 Οκτωβρίου έχει οριστεί ο πλειστηριασμός για τη ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία «Zenith Seaside Hotel», στη περιοχή Γεννάδι της Ρόδου. Τιμή εκκίνησης για την τεσσάρων αστέρων ξενοδοχειακή μονάδα, είναι τα  4.860.000 ευρώ.

Έχει ανεγερθεί σε γήπεδο επιφανείας 9.540 τ.μ., αποτελείται από έξι πτέρυγες και ένα κεντρικό κτίριο. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα  διαθέτει συνολικά 105 δωμάτια.

Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Πάνω από 3.000.000 ευρώ είναι η αξία του LESSE HOTEL.

Πρόκειται και σε αυτήν την περίπτωση για ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

To ηλεκτρονικό σφυρί για τη μονάδα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής αναμένεται να χτυπήσει σε 3 ημέρες στις 29 Σεπτεμβρίου, με την τιμή εκκίνησης να είναι στα 3.360.000 ευρώ . Το συγκρότημα περιλαμβάνει και 12 σουίτες. Αποτελείται από 5 κτίρια και αναπτύσσεται σε οικόπεδο 9,5 στρεμμάτων μπροστά στη θάλασσα. Η επιχείρηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τους πλειστηριασμούς εδώ και περίπου μια τριετία.

Κεφαλλονιά

Μεταφερόμαστε στη Κεφαλλονιά όπου και εκεί σε πλειστηριασμό βγαίνει η ξενοδοχειακή μονάδα  τεσσάρων αστέρων, με την επωνυμία ‘’CEFALONIA BAY PALACE .Τιμή εκκίνησης του συγκεκριμένου συγκροτήματος, είναι τα  3.320.000 ευρώ. Διαθέτει 41 δωμάτια και 6 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα, δηλαδή  47 δωμάτια και 124 κλίνες. Το συγκεκριμένο ακίνητο αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό στο πρώτο τρίμηνο του 2024 και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου

Κάρπαθος

Στις γνώριμες περιπτώσεις ανήκει και το «Royal Beach Hotel» στην Αρκάσα της Καρπάθου που εδώ και μια τριετία βρίσκεται αντιμέτωπο με τους πλειστηριασμούς. Αποτελείται από πέντε κτίρια και είναι δυναμικότητας 56 δωματίων και 98 κλινών, ενώ διαθέτει πάρκινγκ και πισίνα εμβαδού 130 τ.μ. Το νέο σφυρί έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει στις 2 Νοεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα