
Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός που τον προηγούμενο μήνα κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ-πoτ στην ιστορία των λαχειοφόρων αγορών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη οι διοργανωτές της λοταρίας.
Ο υπερτυχερός – που είχε αγοράσει τον νικητήριο λαχνό στη Φλόριντα – εμφανίστηκε τη Δευτέρα για να διεκδικήσει το τζακπότ 1,6 δισεκ. δολαρίων, επτά εβδομάδες μετά την κλήρωση της 8ης Αυγούστου. Είχαν προηγηθεί 31 κληρώσεις χωρίς ανάδειξη νικητή μέχρι τελικά να βρεθεί ο τυχερός λαχνός, που αγοράστηκε σε σούπερ μάρκετ του Νέπτουν Μπιτς, 24 χιλιόμετρα ανατολικά του Τζάκσονβιλ.
Οι γυναίκες πληρώνουν 15,4 δισ. δολάρια περισσότερα από τους άντρες για υγειονομική περίθαλψη
To μεγαλύτερο στα χρονικά τζακ-ποτ
Οι διοργανωτές της λοταρίας ανέφεραν πως το τζακπότ ύψους 1,602 δισεκ. δολαρίων ήταν το μεγαλύτερο στα χρονικά του Mega Millions, καταρρίπτοντας το ρεκόρ 1,537 δισεκ. δολαρίων από το 2018. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία όλων των λαχειοφόρων αγορών στις ΗΠΑ, αφού τον Νοέμβριο του 2022 ένας υπερτυχερός από την Καλιφόρνια κέρδισε 2,04 δισεκ. δολάρια στο Powerball.
Ο νικητής του τζακπότ της λοταρίας Mega Millions μπορεί να επιλέξει ένα επιθυμεί να λάβει τα 1,6 δισεκ. δολάρια σε βάθος 30ετίας ή την εφάπαξ καταβολή 794,2 εκατ. δολαρίων.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Φλόριντα, όσοι κερδίζουν έπαθλα μεγαλύτερα των 250.000 δολαρίων σε λοταρία δεν είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν δημοσίως την ταυτότητά τους έως και 90 ημέρες αφότου εμφανιστούν για να διεκδικήσουν τα κέρδη τους.
Η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος το τζακπότ του Mega Millions με λαχνό αξίας 2 δολαρίων είναι 1 στα 300 εκατομμύρια!


Latest News

Πρώην υπάλληλος της Adidas διεκδικεί 6,2 εκατ. μετά από καταγγελία για ρατσιστική διάκριση
Η πρώην εργαζόμενη ισχυρίζεται ότι το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της Adidas δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με την καταγγελία της

ΗΠΑ: Αυξάνονται οι πιθανότητες για ύφεση
Τι προβλέπει δημοσκόπηση του Bloomberg για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας

ΔΝΤ για Υποσχάρια Αφρική: Αντοχή στην παγκόσμια αστάθεια με αύξηση εσόδων
Κατά το ΔΝΤ, 11 από τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο θα βρίσκονται στην υποσαχάρια Αφρική

Απογειώθηκαν στα 7,25 δισ. ευρώ τα έσοδα τριμήνου της Safran
Τα ανεβασμένα έσοδα της Safran επηρεάστηκαν απο τις πωλήσεις σε ανταλλακτικά κινητήρων και τις υπηρεσίες

Τραμπ: Εκτελεστικό Διάταγμα για Εξόρυξη Βαθέων Υδάτων από τις ΗΠΑ
Η κυβέρνηση Τραμπ κινείται προς την παράκαμψη του οργάνου του ΟΗΕ που διέπει τον πυθμένα του ωκεανού και την εξόρυξη ορυκτών και μετάλλων σε διεθνή ύδατα

Ο Μιλέι χλευάζει τους οικονομολόγους καθώς το πέσο αψηφά τις προβλέψεις για απότομη πτώση
Το πέσο βρίσκεται πολύ πάνω από το κατώτερο όριο μετά τη μερική διακύμανση, αλλά παραμένει ασταθές

Εθνική Τράπεζα Ελβετίας: Όχι στο bitcoin ως συναλλαγματικό απόθεμα
Τι είπε για το Bitcoin ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας

Τραμπ: Ποια είναι ερώτηση που κάνει συχνά στον Όρμπαν
Ο Ούγγρος πρόεδρος Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τον καλεί τακτικά για να τον ρωτήσει πότε θα αποχωρήσει η Ουγγαρία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναβρασμός με τους δασμούς Τραμπ - Μπορούν οι αναδυόμενες ασιατικές αγορές να βγουν κερδισμένες;
Οι αναδυόμενες αγορές βρίσκονται ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Κίνα - Πώς θα ισορροπήσουν στον εμπορικό πόλεμο

Ο πυρετός του χρυσού στην Κίνα - Οι μικροεπενδυτές και οι προειδοποιήσεις των αρχών
Γιατί οι Κινέοι δανείζονται ή βάζουν τις αποταμιεύσεις τους στον χρυσό