Ακόμη πιο πίσω όπως όλα δείχνουν μετατίθεται η έναρξη λειτουργίας του πολυτελούς τουριστικού resort που δρομολογείται στα «Αστέρια Γλυφάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα του One & Only «Aesthesis» τοποθετείται για τις αρχές του νέου έτους παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές από την πλευρά της Grivalia Hospitality ότι το project θα ξεκινούσε φέτος τον Οκτώβριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίοδος της δοκιμαστικής λειτουργίας θα ξεκινήσει τελικά τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ τοποθετούν τα επίσημα εγκαίνια περί τον Μάιο του 2024. Ένα χρόνο δηλαδή αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Η καθυστέρηση του project φαίνεται να συνδέεται με τα υψηλά στάνταρ που θέτει η διάσημη αλυσίδα διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων, τόσο από κατασκευαστικής άποψης όσο και λειτουργίας, τα οποία τίναξαν στον αέρα… τα χρονοδιαγράμματα.

Αλλαγή σχεδίων για τα «Αστέρια Γλυφάδας» – Πότε ανοίγει το «6άστερο», πόσο κοστίζει η βραδιά

Η κράτηση

Ένα ακόμη στοιχείο που φωτογραφίζει… την μετάθεση του εγχειρήματος που διαφημίστηκε όσα λίγα από την Grivalia Hospitality είναι και η αδυναμία κράτησης μέσω της ιστοσελίδας της αλυσίδας. Και αυτό παρότι μέχρι πριν από μερικούς μήνες υπήρχε η δυνατότητα κράτησης από την 1η Οκτωβρίου και μάλιστα σε συγκεκριμένες τιμές.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Grivalia Hospitality ανέφερε ότι το ξενοδοχείο θα ξεκινούσε την 1η Αυγούστου τη δοκιμαστική του λειτουργία, με στόχο να ανοίξει και επίσημα τις πύλες του για το κοινό την 1η Οκτωβρίου.

Η επένδυση στα Αστέρια Γλυφάδας υπολογίζεται πως θα φτάσει στα 300 εκατ. ευρώ από 80 ευρώ που είχε προυπολογιστεί αρχικά. Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα απασχολεί 400 άτομα προσωπικό ενώ θα διαθέτει 120 δωμάτια, βίλες και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και spa, beach club, kids club και γυμναστήριο.

Επιπλέον, στην έκταση των 280 στρεμμάτων μόνο 25 στρέμματα θα δομηθούν. Σε όλα τα υπόλοιπα θα φυτευτούν 200.000 φυτά και δέντρα. Το πολυτελές θέρετρο θα απευθύνεται σε πολύ εύπορους επισκέπτες, προσφέροντας ένα προϊόν που δεν είναι ανταγωνιστικό με το υπάρχον τουριστικό προϊόν της χώρας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ASBIS: Συνεργασία με την Pure Storage για πλατφόρμες αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά
Επιχειρήσεις |

Συνεργασία Pure Storage-ASBIS για πλατφόρμες αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά

Η συνεργασία με την Pure Storage δίνει τη δυνατότητα στην ASBIS να παρέχει ισχυρότερη υποστήριξη στους πελάτες για την επίλυση ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων αποθήκευσης δεδομένων