Όσοι μεγάλωσαν παιδιά με παιχνίδια Lego ξέρουν: ελάχιστες  μορφές σαδιστικών βασανιστηρίων σε αυτόν τον κόσμο είναι πιο βασανιστικά επώδυνες από το να χρειαστείς να διασχίσεις ένα πάτωμα σπαρμένο με τούβλα LEGO που άφηαν στο έδαφος τα παιδιά σας και οι φίλοι τους.

Ευτυχώς, υπάρχει πλέον ένας τρόπος να προστατευτείτε από αυτές τις νάρκες ξηράς: τα διάσημα τουβλάκια κατασκευών, σε συνεργασία με τη γαλλική διαφημιστική εταιρεία Brand Station, έχουν εφεύρει παντόφλες κατά των LEGO! Απλά τους πήρε μόνο 66 χρόνια!

Οι παντόφλες δεν είναι κατασκευασμένες από τούβλα. Αντίθετα, είναι ένα πραγματικό slip-on υπόδημα με βαριά επένδυση στη σόλα, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να προστατεύσει τα πόδια σας ακόμη και από τα πιο μυτερά τούβλα της συλλογής σας. Πιθανότατα μπορείς να πατήσεις ένα σωρό τουβλάκια και να βγεις αλώβητος. Ομολογουμένως, ίσως κάποιες άλλες παντόφλες μπορεί πιθανώς να κάνουν το ίδιο, αλλά δεν είναι πιο φοβερό να το κάνετε με επώνυμες παντόφλες LEGO;

Και η πλατιά, σαν φτυάρι, μύτες, μπορούν να εκτρέψουν κάποια από τα μοχθηρά τουβλάκια που ελλοχεύουν στο διάβα σας.

Οι παντόφλες, με τις αντι-Lego σόλες, θα παραχθούν σε περιορισμένη σειρά 1.500 και θα διανεμηθούν τυχαία σε άτομα που συμπληρώνουν χριστουγεννιάτικες λίστες ευχών στη γαλλική ιστοσελίδα των παιχνιδιών LEGO. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να πραγματοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα όνειρα κάποιων τυχερών γονιών και να απαλύνετε τους βασανιστικούς πόνους του όταν πατάνε ένα LEGO!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κόσμος
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα