Άλλοι παιδεύονται χρόνια και άλλοι το πετυχαίνουν από τη στιγμή της γέννησης τους. Ο λόγος για τον Ρόνι Φόντεν τον πρωτότοκο γιο του Φίλιπ Φόντεν της Manchester City, ο οποίος στην ηλικία των 4 ετών μετρά ήδη 4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Εκατομμυριούχος πριν καν ξεκινήσει το σχολείο ο Ρόνι έχει ήδη μάνατζερ ταλέντων, τον όμιλο Propel Talent Group, που διαχειρίζεται «τις καριέρες μερικών από τα πιο περιζήτητα ταλέντα του Ηνωμένου Βασιλείου», με έμφαση τα «ψηφιακά ταλέντα», όπως γράφει η Daily Mail.

Γιατί η Formula 1 γοητεύει τους δισεκατομμυριούχους 

Το μεγαλύτερο παιδί του 23χρονου Άγγλου ποδοσφαιριστή και της 22χρονης  συντρόφου του Ρεμπέκα Κούκ κέρδισε την προσοχή των πάντων αρχικά φωτογραφιζόμενος μαζί με τον διάσημο μπαμπά του και στη συνέχεια μόνος με ρούχα κυρίως από εταιρείες που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα και χρησιμοποιούν υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Οι γονείς του Ρόνι δημιούργησαν τον λογαριασμό στο όνομα του, αφού ένα meme του μικρού έγινε viral με τον ίδιο να τον βαφτίζει «El Wey» ή «The Dude» μετά τον θρίαμβο της Manchester City στο Champions League επί της Inter Milan στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί Instagram με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers θεωρούνται «mega-influencers» και μπορούν να κερδίσουν πάνω από 10.000 λίρες (περίπου 11.500 ευρώ) ανά ανάρτηση για μια συνεργασία, ενώ οι μεγάλοι λογαριασμοί διασημοτήτων μπορούν να φτάσουν να βγάζουν πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες (σχεδόν 1.15 εκατομμύρια ευρώ) σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub.

Ο Ρόνι Φόντεν είναι κάτι σαν ανεπίσημη μασκότ της αγγλικής ομάδας χάρη στις χαριτωμένες φωτογραφίες του με τον πατέρα του στο γήπεδο, αλλά και μια selfie με τον Έρλινγκ Χόλαντ στα αποδυτήρια.

Κατά μάνα, κατά κύρη

«Η προσωπικότητα του τον έκανε αυτό που είναι. Νομίζω ότι έγινε viral αφού κερδίσαμε το Champions League. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν παιδί και είναι πολύ αστείος», δήλωσε πρόσφατα ο πατέρας του στο Sky Sports News.

Όπως έχουν τα πράγματα σύντομα ο Ρόνι θα έχει τους ακολούθους του πατέρα του Φίλιπ που φτάνουν τα 9.6 εκατομμύρια άτομα.

Πηγή tanea.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι