Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα σε μοτοσικλέτα παρασύρθηκε από λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι επί της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος του ΟΣΕ.
Σύμφωνα με τος πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας ένα ταξί και μία μηχανή.
Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ο οδηγός του ταξί και ενός ακόμη αυτοκινήτου.
Ο οδηγός του λεωφορείου κατέληξε και εκείνος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του, και όταν συνήλθε προσπάθησε να αλλάξει την πορεία αλλά ήταν αργά.
Πηγή: in.gr









![Ιράν: «Ανοικτά» τα Στενά του Ορμούζ σε φιλικά πλοία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/03/Strait-of-Hormuz-22-300x300.jpg)



![Ιράν: «Ανοικτά» τα Στενά του Ορμούζ σε φιλικά πλοία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/03/Strait-of-Hormuz-22.jpg)
























