Συμφωνία με το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (SMERC) του Νίκου Καραμούζη ανακοίνωσε η Marriott International για την ένταξη του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa στo brand The Luxury Collection.

Θα προηγηθεί εκτεταμένη ανακαίνιση του ξενοδοχείου και το Patmos Aktis, a Luxury Collection Resort & Spa, Greece που βρίσκεται σε έναν από τους ομορφότερους κόλπους του νησιού, το Γροίκο, θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2024.

Prodexpo: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τις διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων

Το σχέδιο της ανακαίνισης περιλαμβάνει 56 δωμάτια, σουίτες και βίλες, την κατασκευή επιπλέον δωματίων το 2025, και τη δημιουργία ενός σύγχρονου εστιατορίου που θα σερβίρει τοπικά εδέσματα.

«Μαγευτικός και ανεξερεύνητος προορισμός»

«Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ένας εξαιρετικά περιζήτητος προορισμός αναψυχής για τους ταξιδιώτες μας από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Helen Leighton, Αντιπρόεδρος-Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. «Η έλευση του brand The Luxury Collection στο ειδυλλιακό νησί της Πάτμου στα Δωδεκάνησα, εδραιώνει περαιτέρω την ηγετική του θέση στην αγορά της πολυτελούς φιλοξενίας. Παράλληλα, προσφέρει στους επισκέπτες μας, πρόσβαση σε έναν μαγευτικό και σχετικά ανεξερεύνητο προορισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αυθεντική Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους ιδιοκτήτες αυτού του πανέμορφου θέρετρου για να φέρουμε αυτό το έργο σε πέρας.»

Ο κ. Νίκος Καραμούζης, Πρόεδρος του Επενδυτικού Ταμείου SMERemediumCap (SMERC), στο οποίο ανήκει το ξενοδοχείο Patmos Aktis, δήλωσε: «Το άνοιγμα του Patmos Aktis, Luxury Collection Resort & Spa, Greece θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο για το νησί της Πάτμου και στρατηγικό επίτευγμα για το ξενοδοχείο. Μέσω της συμμαχίας του Patmos Aktis Suites & Spa με ένα διεθνούς φήμης brand στην αγορά της πολυτελούς φιλοξενίας, προσβλέπουμε στην ανάδειξη της φήμης της Πάτμου ως τουριστικό προορισμό με υψηλές προδιαγραφές, και στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Σε συνεργασία με την εταιρεία Ad Hoc Hospitality Consultants, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στη νέα εποχή που διανοίγεται για την Πάτμο.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες