«Διαβάστηκε»: Μία λέξη, χιλιάδες συναισθήματα. Πόσες φορές δεν στείλαμε ένα μήνυμα στο Instagram και αυτό το «διαβάστηκε» έφερε αγωνία, χαρά, λύπη, απόρριψη.

«Με άφησε στο διαβάστηκε». Μια φράση που περικλείει μέσα της όλες τις διαδικτυακές χυλόπιτες! Αυτό δεν είναι –σίγουρα- ευχάριστο αλλά είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο. Ο άνθρωπος το διάβασε, το κατανόησε και επέλεξε να μην απαντήσει. Και η έλλειψη μηνύματος –τα λέει ο σοφός λαός- είναι μήνυμα.

Meta Platforms: Πρόσβαση σε Facebook-Instagram χωρίς διαφημίσεις έναντι συνδρομής

Το Instagram λοιπόν είναι εδώ για ‘σένα και ετοιμάζεται να καταργήσει την επιλογή του «διαβάστηκε».

Όπως ανακοίνωσαν οι Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Άνταμ Μοσέρι μέσω των Broadcast Channels τους, θα υπάρχει η επιλογή να απενεργοποιείς το «διαβάστηκε».

Προς το παρόν η διαδικασία είναι σε δοκιμαστικά στάδια και δεν είναι σαφές αν και πότε θα τεθεί σε λειτουργία και αν θα ισχύσει και στο Messenger.

Για όσους –τυχερούς ή όχι- είναι μεταξύ των χρηστών στους οποίους είναι ήδη διαθέσιμη η επιλογή, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» και μετά «Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια» και απενεργοποιείτε τη δυνατότητα να ενημερώνεται ο συνομιλητής σας στα DM ότι διαβάσατε το μήνυμά του.

Το πώς θα κυλήσει η ζωή μας χωρίς το «διαβάστηκε» μένει να φανεί. Μπορεί να είναι λύτρωση μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μαρτύριο!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία