Σε μείωση τιμών προχωρά η ΜΕΒΓΑΛ , προκειμένου να εναρμονισθεί με τις σημερινές κοινωνικές ανάγκες στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια αλλά και επειδή,  όπως λέει η εταιρία, αρχή της ΜΕΒΓΑΛ είναι «Η δύναμη των καταναλωτών είναι η δύναμή μας».

Σούπερ μάρκετ: Από την Δευτέρα οι έλεγχοι για τη σήμανση «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Με στόχο την αγοραστική ενδυνάμωση των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα της η εταιρεία συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης «Μόνιμη Μείωση τιμών», την οποία εφαρμόζει σε βασικούς κωδικούς αγαπημένων προϊόντων, όπως κεφίρ, φέτα, γιαούρτι Lactose Free 2% και επιδόρπια.

Από το 1950 η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρει ποιοτικά γαλακτοκομικά και καινοτόμα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, βασικά συστατικά της υγιεινής διατροφής, τα οποία επιθυμεί να είναι προσιτά στο κοινό και να βρίσκονται καθημερινά σε κάθε ελληνικό σπίτι. Από την οικογένεια της ΜΕΒΓΑΛ στην οικογένειά σας!

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής. 620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 430 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

Η εταιρεία εναρμονίζει τις λειτουργίες της με τους επιδιωκόμενους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και δημιουργεί καλύτερους όρους για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας αποτυπώνονται καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα «Αγάπης Έργα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις