Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης, θα ξεκινήσουν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 12:00 από αύριο Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Καραγιάννης: Στις αρχές του 2025 θα παραδοθεί ο αυτοκινητόδρομος «Πάτρα-Πύργος»

Η φάση Β1 των εργασιών θα διαρκέσει έως τις 14:00 της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου και η φάση Β2 των εργασιών θα διαρκέσει από τις 12:00 της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου έως τις 14:00 της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν ολικό αποκλεισμό του κλάδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.).

Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.

Η Τροχαία με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Έκκληση της Τροχαίας για αυξημένη προσοχή

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, ως εξής:

– Ολικός αποκλεισμός του κλάδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτής Ανάγκης (Α.Ε.Α.).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από 12.00΄ ώρα της Δευτέρας 27/11/2023 έως την 14.00΄ ώρα της Παρασκευής 01/12/2023 (Φάση Β1) και από 12.00΄ ώρα της Δευτέρας 04/12/2023 έως την 14.00΄ ώρα της Παρασκευής 08/12/2023 (Φάση Β2).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα