Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο, που συνδέει το ανθρώπινο δυναμικό που αναζητά εργασία και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της τεχνολογίας & ηλεκτρονικού επιχειρείν και αναζητούν το αντίστοιχο προσωπικό, εγκαινίασε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A.

Το Careers with GR.EC.A συγκεντρώνει σε μια εύχρηστη πλατφόρμα διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις και τις συνδέει με ανθρώπους που ψάχνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση της δυνατότητας των επιχειρήσεων να βρίσκουν το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζονται. Παράλληλα, δίνει στο ανθρώπινο δυναμικο στη χώρα μας τη δυνατότητα αναζήτησης διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε ορισμένες από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, καθώς και σε ανερχόμενες τεχνολογικές startups της Ελλάδας!

Οι επιχειρήσεις-μέλη του GR.EC.Α μπορούν να βρουν το κατάλληλο προσωπικό που αναζητούν εύκολα και γρήγορα με 2 απλά βήματα χωρίς καμία χρέωση:

  • Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσουν το λογαριασμό της επιχείρησης τους στην πλατφόρμα και στην συνέχεια να δημιουργήσουν την αγγελία που επιθυμούν για δημοσίευση προκειμένου να προσελκύσουν τους κατάλληλους υποψηφίους.
  • Οι ενδιαφερόμενοι που αναζητούν επαγγελματικές ευκαιρίες για το επόμενο βήμα της καριέρας τους μπορούν να μαθαίνουν πρώτοι για τις ανοιχτές θέσεις που αναρτώνται στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα και να υποβάλουν το βιογραφικό τους.

Ο Γενικός διευθυντής του GR.EC.A Στέλιος Πετρίδης δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία ,στόχος της οποίας είναι να βοηθήσει τις εταιρείες – μέλη του συνδέσμου να καλύψουν εύκολα και γρήγορα τις ανάγκες στελέχωσης που έχουν ,βρίσκοντας το κατάλληλο προσωπικό, ευελπιστώντας με τον τρόπο αυτό να συμβάλουμε έστω και λίγο στην μείωση του κόστους των επιχειρήσεων για την εύρεση προσωπικού. Ταυτόχρονα, διευρύνει τις ευκαιρίες απασχόλησης σε όλο το εύρος του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα είτε είναι εξειδικευμένο & έμπειρο είτε κάνει σήμερα το πρώτο επαγγελματικό βήμα στην αγορά εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα αναζήτησης θέσεων εργασίας σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους κλάδους της τεχνολογίας & ηλεκτρονικού επιχειρείν.”

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις