Απόβαση στις Κυκλάδες σχεδιάζει για το 2024 η DHR Services, που μετρά ένα χρόνο λειτουργίας και μέχρι τώρα διαχειρίζεται δέκα ξενοδοχεία.

Η DHR Servises, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της οικογένειας Αλεξόπουλου που ελέγχει την αλυσίδα Domotel, διαχειρίζεται τα επτά ξενοδοχεία της οικογενειακής αλυσίδας και ειδικότερα τα: Domotel Kastri, Domotel Xenia Volos, Domotel Arachova, Domotel Agios Nikolaos Syvota, Domotel Arni, Domotel Olympia Thessaloniki και Domotel Neve Kaimaktsalan, ενώ έχει αναλάβει τρία ακόμα ξενοδοχεία τρίτων, ανεβάζοντας το συνολικό χαρτοφυλάκιο στα 10 ξενοδοχεία.

Ξενοδοχεία: Στο 40% με 60% οι κρατήσεις σε ορεινές περιοχές για τις ημέρες των γιορτών

Τα νέα σχέδια στον ξενοδοχειακό τομέα αφορούν νέες συνεργασίες και διαχείριση μέχρι και 20 ξενοδοχείων στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε εκπροσώπους του Τύπου η διοίκηση της DHR Services, με επικεφαλής την κ. Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, Co-Founder της εταιρείας.

Η DHR Services έχει συνεργασία με πολλά μεγάλα ξενοδοχειακά brands, όπως τη Hilton και τη Marriott, την Radisson Hotel Group και όπως ανέφεραν τα στελέχη της υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον περαιτέρω εισόδου των ξενοδοχειακών brands στην Ελλάδα.

«Δεν μπορεί μία μεγάλη αλυσίδα να έχει παρουσία στη Μύκονο μόνο με 47 δωμάτια» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά δίνοντας το στίγμα του πώς κινούνται τα μεγάλα brands στη χώρα μας. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι πλέον υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και από τους Έλληνες ξενοδόχους είτε να «μπουν» κάτω από κάποιο brand είτε να αλλάξουν το brand που έχουν ήδη.

Τα σχέδια

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ανάπτυξη της σε Πάρο, Μύκονο, και αλλά νησιά των Κυκλάδων αλλά εξετάζονται και συνεργασίες σε άλλες περιοχές όπως η Κω και η Κέρκυρα.

Παράλληλα η DHR Servises εξετάζει και την επέκταση της στην Κύπρο και ειδικά στην Λεμεσό. Σ’ αυτό το πλαίσιο η εταιρεία διαπραγματεύεται τη διαχείριση ξενοδοχείου στην Μαρίνα Λεμεσού.

Ο Chief Operating Officer, Μανώλης Γκιάλας

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η κ. Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, σύστησε τα δυο νέα μέλη του management team της DHR, τον κ. Γιάννη Χωμενίδη, Chief Executive Officer και τον κ. Μανώλη Γκιάλα, Chief Operating Officer, οι οποίοι όπως αναφέρθηκε, με μια σειρά νέων αλλά και υφισταμένων στελεχών και συνεργατών, έχουν στόχο να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας στην αγορά της διαχείρισης ξενοδοχείων και να επεκτείνουν περαιτέρω τη δυναμική της.

Ο Chief Executive Officer, Γιάννης Χωμενίδης

Να σημειωθεί, ότι η DHR Services είναι μια Management Services εταιρεία στον κλάδο του Hospitality, με υπηρεσίες που αφορούν στο Hotel Management, Hotel Asset Management, Hospitality Consultancy & Advisory, καθώς επίσης και παροχές Commercial Excellence (Sales and Marketing).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός