Άργησε αλλά τα κατάφερε η Microsoft. Το σημειωματάριο, γνωστό ως Notepad, θα αποκτήσει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πιο εύχρηστο.

H ομάδα Windows Insider, σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας, έκανε γνωστό πως στα Windows 11 «όταν επιλέγεται κείμενο, μια γραμμή κατάστασης θα δείχνει τον αριθμό χαρακτήρων τόσο για το επιλεγμένο κείμενο όσο και για ολόκληρο το έγγραφο». Εάν δεν έχει επιλεγεί κείμενο «θα εμφανίζεται ο αριθμός των χαρακτήρων για ολόκληρο το έγγραφο, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα μια σαφή εικόνα του μήκους του εγγράφου σας».

Και άλλες αλλαγές

Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη σε μια σειρά αλλαγών στο Notepad φέτος μαζί με μια ενημερωμένη έκδοση (11.2311.29.0) η οποία εισάγει τις περαιτέρω βελτιώσεις όπως εύκολη πρόσβαση για τροποποιήσεις αρχείων απευθείας από την εξερεύνηση αρχείων, έναν γρήγορο και απλοποιημένο τρόπο για να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία στο Notepad.

Να σημειώσουμε πως η εφαρμογή απέκτησε πρόσφατα μια νέα επιλογή αυτόματης αποθήκευσης που σας επιτρέπει να την κλείνετε χωρίς να βλέπετε το αναδυόμενο μήνυμα αποθήκευσης κάθε φορά.

Σύμφωνα με το Verge η Microsoft πρόσθεσε επίσης καρτέλες dark mode στο Notepad, ακόμη και ένα εικονικό fidget spinner.

Εκτός από τις αλλαγές στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 11 θα υπάρξουν και άλλες βελτιώσεις στο μέλλον όπως η απόκρυψη widget (π.χ. news and articles) από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης