Σε ανακοίνωση προέβη σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με την ποινική δίκη της FOLLI FOLLIE. Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

Folli Follie: Αναβάλλεται για νιοστή φορά η δίκη

«Aναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με την ποινική δίκη της FOLLI FOLLIE, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρει ότι την 14.12.2023 υπέβαλε στο ΔΣΑ έγγραφο αίτημα για τη χορήγηση «άδειας για την παράσταση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την υποστήριξη της κατηγορίας από πλευράς Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie η οποία θα εκδικαζόταν, μετά από διαδοχικές διακοπές από το Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, την 18/12/2023».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «Το αίτημα δεν εγκρίθηκε με έγγραφη απάντηση του ΔΣΑ. Αντίθετα χορηγήθηκε άδεια από τον Σύλλογο για παράσταση στις 18.12.2023 μόνο για υποβολή αιτήματος διακοπής της δίκης».

Νέα αναβολή

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα δικάσιμος, όπως και άλλες δύο που είχαν προσδιοριστεί πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων ακυρώθηκαν, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

«Θέλουμε να δικάσουμε αλλά δεν μπορούμε… Ελεος!», είπε από έδρας η πρόεδρος του δικαστηρίου, η οποία κατά κοινή ομολογία, μέχρι τώρα με τη συνδρομή όλων των παραγόντων της δίκης έχει προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς την πολύπαθη αυτή υπόθεση.

«Είπαμε, κατανόηση και αλληλεγγύη στα αιτήματα των δικηγόρων, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Δεν έχουμε διάθεση να οδηγηθούμε σε αντιπαλότητα με τους δικηγόρους αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε όμηροι…», συμπλήρωσε η δικαστική λειτουργός χωρίς να κρύβει την ανησυχία της για την πορεία αυτής της ιδιαίτερης δίκης.

«Καλή αντάμωση με την ελπίδα της άδειας», είπε λίγο πριν αποχωρήσει από την έδρα η πρόεδρος του δικαστηρίου, η οποία ανακοίνωσε επτά δικασίμους για τον Ιανουάριο του 2024, κάνοντας ξεκάθαρη την πρόθεσή της να συνεχιστεί ομαλά η δίκη για την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών: Έβαλε πλάτες για το θετικό πρόσημο η Εθνική
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έβαλε πλάτες για το θετικό πρόσημο η Εθνική

Εθνική και Coca Cola έδωσαν τις πολύτιμες στηρίξεις που χρειάστηκε η αγορά, αλλά οι υπόλοιποι τίτλοι δεν ήταν ικανοί να τις ακολουθήσουν και να οδηγήσουν τον Γ.Δ. πάνω από τις 1.450 μονάδες